-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy PS4 vételén, de nem tudok dűlőre jutni TV fronton. Érezhető a 720P és 1080P között a különbség? Mindkét tábor érvei meggyőzőek, de érdekelne a Ti véleményetek is.Szóval, ha lesz egy dögerős konzolom, akkor érezhetően rontana a játékélményből ha csak 720P-n (42-es tv) harcolnék?
Előre is köszi!
-
r6man123
senior tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
haddent: A jelenlegi, egyébként jól működő TV-met cserélném, ha van értelme (Samsung Tv).
2,1 méterről nézem a tv-t.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok. Nagyon le vagyok maradva kozol témában. Várható mostanában új PS4 revizio?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Találtatok EU-n belül nagyon jó PS ajánlatot? Sajnos az USA szállítást nem merem bevállalni, a végén még többre jönnék ki, mint ha itthon vettem volna..
-
r6man123
senior tag
Köszi a válaszokat! Sajnos mindennel együtt picit drágábban jön ki az EU PS4, mint ha itthon venném
A vámolás egyébként nagyon kétélű dolog. Főleg a távol-keleti csomagokat ellenőrzik, emiatt lehet, hogy a nyugati régióból érkezőket átengedik, de fene tudja.. Van egy olyan érzésem, hogy kell a költségvetésnek a vámadó
-
r6man123
senior tag
Sziasztok! Hasznalt Ps4 et szeretnek vasarolni. Par 10_20 ezres leertekelesek nem erdekelnek, mert akkor inkabb boltvok vesz. Van infotok hogy hol lehet 100korul meg rendes garis gepet kapni? Elore is koszi
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy veszek egy PS4-et karácsonyra, de előtte meg kell ajándékoznom magam egy normális TV-vel is. Rendelkezésre álló hely, illetve a kanapé / TV távolság indokoltá teszi a 50" körüli TV-t. Kinéztem pár típust, azonban a képfrissítésbe mindig belefutok, sajnos az én árkategóriában egyik TV sem tudja a valós 100 HZ-t, csak az 50-et (persze 300Hz van ráírva de ez interpolációs HZ).Kérdésem azokhoz szólna, akik próbálták már valós 50 és 100 HZ-es TV-n is a játékot. Valóban érződik a különbség? Sajnos nem tudom kipróbálni élőben.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Holnap készülök a MM-ba PS4-et venni. Mire kell odafigyelni, milyen típusjelzést / kódot keressek, hogy az újabb szériások közül kapjak? (Bár Uncharted Bundle lesz, gondolom ahhoz az újat csomagolták már)
Köszi!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Holnap veszem meg a PS4-emet, kapok hozzá 90 nap Plus-t.
Elolvastam az összefoglalót, ha jól értem, akkor úgy célszerű aktiválni, hogy a magyar accountra megy a plus, a vásárlások miatt az USA pedig másodlagos acc?Köszi!
-
r6man123
senior tag
Pár napja van meg a Ps4-em, és vennék pár használt játékot. Láttam Witcher 3-mat 8000Ft-ért, közel ennyiért MGS5-öt is, de mindig lekéstem róluk. Hol érdemes / lehet használt játékok után nézelődni? Köszi!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg hol a legolcsóbb EU / magyar kompatibilis PSN Plus előfizut vásárolni? -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Nekem és a haveromnak is van PS+ előfizetése, korábban mind a ketten vásároltunk digitális játékokat, amiket most szeretnénk egymással megosztani. Arra van lehetőség, hogy én megosszam a saját fiókomat vele, Ő pedig a sajátját velem.. vica versa
Köszi! -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
A most akciós "olcsóbbak" PS headset így olcsósítva megéri az árát? Nekem ködös, ez a tizenakárhány ezer forintos füles a "Gold edition" ? -
r6man123
senior tag
Valaki kezdi mostanában 0-ról a Ghost Recon Wildlands-et? Ma bontottam ki, szívesen v|gigtolnám coopban. PM!
-
r6man123
senior tag
"ilyen a játék" vagy kezd megfáradni a CUH1612A konzolon?
Assassin's Creed Odyssey rengetegszer akad, erezhetően leesik az FPS, a videók pedig baromi lassan töltődnek be. 500 gigás változat, segíthet ezen bármit egy hibrid hdd / mahagass fordulatos hdd? -
r6man123
senior tag
A Tekken 7 digitálisan vásárolva nektek is botrányos hosszú töltési időkkel megy? Odussey - be megértem, de egy pörgős verekedős játéknál vicc, hogy a "játékidő" közel 50%-a töltés.
Esetleg HDD diag van rejtve valahol a konzolon?
-
r6man123
senior tag
A Witcher 3 Goty lemezes változata alapjáték + DLC kód? Szóval újra elaható a teljes egyszer kijátszott tartalom?
-
r6man123
senior tag
Valaki esetleg PM-ben tudna küldeni - 20%-os kupont ps store-ra? Meg platina rewardok sem jönnek, pedig a Support ígérte. :(
-
r6man123
senior tag
Milyen olyan Coop játékokat insertek, ahol nem feltétlenül kell atomstabil net? MMO, valamilyen storyorientál játék vagy más, progresselehtő cím kellene.
Magicka megvolt :)
-
r6man123
senior tag
Biztosan volt már róla szó többször is, de keresve sem találom.
Hol / hogyan lehet megnézni a játékidőt, amit mostanában beraktok?
Marketing emailek bepipálva, de nem kapok semmit -
r6man123
senior tag
Azért azt nettó parasztság, hogy a többi mint 1 éve előrendelt Cybertpunk 2077 "előkészítés" státuszban van az Alzánál. Az ismerősöm tegnap este rendelte meg tőlük, ma megkapta.
Gratulálok alza... nem a gyerekes epénisz miatt, hanem ilyen üzletpolitikát... GG, többet soha alza! -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Sajnos elveszítettem a Playstation fejhallgató USB - wifi csatlakozóját. A fülest PC-hez is használom. Mi a legolcsóbb alternatíva a stick pótlására? -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
A playstation 2.0 fejhallgatóval meg lehet oldani, hogy jack dugón keresztül PC-n működjön a hang+mikrofon is? Sajnos elveszett az USB vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
- trek81 károsultjai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest