-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz
shunter #44627 üzenetére
En egyaltalan nem bantam meg, hogy magyar acc-ot hasznalok. Alapjaraton minden jatekom fele annyiba kerul a megosztas miatt es nem vagyok telhetetlen, hogy meg bosszantsam magam azzal, hogy most igy nem megy a paypal meg ugy nem.( igen, neha tele van a topik azzal, hogy nem megy nekik)
Meg nekem ez a feltoltokartya sem fekszik, alapbol hulyesegnek tartom, hogy nem annyit fizetek, amennyibe a termek kerul. Tehat ha veszek 50$-os kartyat, de csak 30$-ert veszek jatekot, akkor buktam 20$-t.
Oke, hogy kesobb el tudom kolteni, de nem tudom barmire.Legkenyelmesebb, ha van valami jatek, akkor csak megveszem egy kattintassal es mar tolti is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest