Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bocsek

aktív tag

Én még 2007 novemberében rendeltem tőlük egy Pentax DSLR gépet, meg hozzá egy Sandisk Extreme III-at. Akkor sem olvastam túl sok jót róluk (bár akkoriban azért volt a felháborodás hogy mi az hogy franciaországba kell visszaküldeni a terméket ha valami nem stimmel - hát kéremszépen azért mert francia cég, és az hogy minden európai nyelven beszél a honlapjuk azért van hogy a magyar paraszt is tudjon rendelni tőlük, az hogy valaki nem olvassa el a szabályzatot, illetve a kisbetűs részeket, magára vessen!), mindezek ellenére belevágtam a rendelésbe. Szeretem a kihívásokat ;] Azért esett rájuk a választásom, mert akkor amit rendeltem itthon 30ezer Ft-tal drágábban tudtam volna megvenni. De nekem semmi gondom nem volt velük. (a termékekkel sem - azóta sem) A DPD viszont tényleg elég furán végzi dolgát. Nekem is kicsit csúszott a kiszállítás a beígérthez képest, de amit leginkább furcsálltam, mikor láttam hogy már Pesten van a csomag. Gondoltam akkor másnap már hozza is a futár fehérvárra. Hát nem, mert levitték a siófoki elosztójukba, ott még "vesztegelt" egy napot és utána hozták vissza fehérvárra.

Nekem egyedül azért nem szimpatikusak, mert franciák :DDD :P

Új hozzászólás Aktív témák