- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget, youtubon néztem/csináltam ezt a PHP slim authentication-t, elvileg mindent "másoltam" de mégse teljesen úgy működik
Lényeg az, hogy a middleware-s validálásnál van a probléma, a videóba validálás után, a hibákat tartalmazó változót tovább passzolja az egyik view-nak ami lényegében egy form, na már most, úgy kellene működnie, hogy, ha elküldi az adatokat, és hibás, akkor kiír az email mező alá egy hiba üzenetet, amíg nem küldi el, addig nem csinál semmit
Nálam, ahogy belépek az adott view-ba, kiír egy hiba üzenetet: Notice: Undefined index: errors in D:\xampp\htdocs\autenthication\app\Middleware\ValidationErrorsMiddleware.php on line 11
az érintett sor:
$this->container->view->getEnvironment()->addGlobal('errors',$_SESSION['errors']);
ha rá nyomok a küldésre, akkor megszűnik ez a hiba üzenet, de hiába volt hibás a bevitt adat, nem jelenik meg semmi
Már amennyire értek hozzá, olyan, mintha hamarabb akarná használni azt az 'errors' indexet, minthogy egyáltalán lenne benne hiba
ha esetleg kell forráskód felrakom, de nem akartam telepakolni a hsz-t vele, de ha van valakinek ötlete azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest