- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiphu
őstag
szitu ugyanez szinte csak a fontossághoz még szeretném hozzátenni, hogy akkus legyen. braunt szeretnék. mit ajánlotok ?
amiket chelloZotya felsorolt az jónak tűnnek, de csak a cruzer és a 3775 akkus.
melyiket válasszam?"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
luciferc
őstag
melyiket válaszanám? mivel kibicnek semmi sem drága, ezért válaszolok. én az 5770-et. ok: hiszek integrának, hogy jó a flex integral vágófeje (nekem is erős szőr érzékeny bőr kombináció van), és ennek ugyanaz a feje. ez mosható (idáig lehetne 5715 is), valamint akkus. de ha neked pl gyengébb a szőröd, akkor lehet, hogy az olcsóbbal is jól jársz. sőt, lehet, hogy erős szőrnél is kiváló az olcsóbb. passz. még nekem sincs ugyanis, még döntenem kell
valahol Cora-ban lattam 5443-at, azaz flex integralt valami 19-ért, az akkus, de szvsz nem mosható.
mod: de olvasd végig újra az utolsó 30 hozzászólást. láthatod, kinek a pap, kinek a paplan.[Szerkesztve]
-
Den
veterán
vegyél egy középkategóriás panát, az mindent tud amiért még érdemes pénztr adni.
a remingtonok is jók nekrem olyan van vmi 10k-éert vettem, piszok jól borotvál, de nem mosható vízzel, szemben a panákkal, és marha macerás kis kefével tisztítgatni, mindig összeszőrözök vmit, és ose lesz teljesen tiszta, panát meg csak a csap alá tartod és csók.
ha nem volt még villanyborotvád ne vegyél tól drágát mert lehet első borotválkozás után azt mondod, kösz de maradok a hagyományosnál.www.simson4t.hu
-
Integra
titán
a pana es8043 a képek alapján tulajdonképpen egy az egyben braun koppitás vágófejben, szóval ha jobb az ára akkor azt is veheted
ez a remington vágófej meg.. én szkeptikus lennék vele, az biztos[Szerkesztve]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
értelem szerűen a nagyobb fordulatszámú a jobb
gyorsabban vág, ezért kevésbé téphet, továbbá rövidebb ideig tart a borotválkozás, kevesebb időt cseszteted a bőröd, kevsebb bőrirritáció.
nemtom milyen a pana, mennyire megbízható, nekem braunom van, már a másodikat fogyasztom, valszeg a harmadik is az lesz ha most cserélek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
hát ha a slampos alatt a visszafogott desint érted, akkor a panához meg az ufó remingtonhoz képest tényleg slampos
azért egy 360-as vagy syncro eléggé brutál desing téren is, nem?
szóval akkor próbáld ki a gyorsabbik panát[Szerkesztve]
-
Den
veterán
13 ezrest inkább, minnél gyorsabb annál jobb annál kevésé bántja bőrt, stb...
remingtonban éredekes az a 3-dik két fokozíatban kipattintnató kis szita jól jöhet néhány helyen, különösen a nyaknál.
egyébként semmi gond azzal a vágófejel enyémen is ilyen van a kis szitát leszámítva és jól végzi a dolgát.
egyébbknt sztem ha élőben látod őket akor fogsz tudni igazán dönteni.www.simson4t.hu
-
Integra
titán
szerintem ne az idő legyen a döntő, várd ki.
az a lényeg hogy elégedett legyél a végeredménnyel, nem?
ha esetleg egy hét csúszás miatt veszel egy másikat csak hogy legyen már végre, akkor előfordulhat, hogy esetleg mégsem azt az eredményt kapod, amit eredetileg elvártál?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
Nicky Nygaro
tag
Egyszer már bebuktam 10K-t egy Philips Micro körkéses valamivel... Most a rezgőfejeset akarom kipróbálni mert ezek között tényleg lehetnek alapvető különbségek, de abban nem hiszek, hogy annyival jobb lenne a drágább kategóriás készülék, mint az olcsóbb, Mitől is? Hogy más alakú lyukak vannak a szitán, meg egyebek... ugyan már..
-
Den
veterán
hát a jobb anyagok szvsz csak érzet max. Ezek mind műanyag fröccsontött elemekből vannak,max kapnak egy ilyen kelemes tapintású gumiszerű bevonatot. a Phillipsemről (ami amikor vettem a csúcsmodell volt és a legdrágább kapható borotva) 3 év után elkezdett ez a bevonat lehámlani.
a gyorsabb motorra viszont édemes valóbban áldozni (még akkor is ha a gyártása egyébként ugyanannyi mint a lassabbé)www.simson4t.hu
-
c4-eXp
aktív tag
Hát nem tudom, de szerintem sokkal érdemesebb szárazon borotválni. Ha jól tudom, a villanyborotvák sokkal jobban borotválnak száraz bőrön. Az én braunom is nedves/száraz, de eddig csak szárazon használtam, és szerintem nem is fogom másképp.
while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem villanyborotvához semmilyen. Minél puhább a bőrőd, annál nehezebben vágja le a szőrt (ezért is nem értem miért jó hogy nedvesen is lehet használni. Pl. Cruzer3 leírásában benne is van, hogy érdemesebb fürdés előtt borotválkozni, mivel utána felpuhul a bőr és nem viszi olyan jól).
És abban sem vagyok biztos hogy a hab jót tesz neki.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Yaye
őstag
A kulcsszó: ''pre-shave'' (utána meg after-shave, ugye). Nem hab, hanem arcszesz (legalábbis én habot még nem láttam), ami elvileg ''összehúzza'' a bőrt (nem tudom jobban megfogalmazni), amitől a szőrszálak (szintén elvben) fölmerednek és így könnyebben és a tövéhez közelebb kapja el a kés. Továbbá elősegíti hogy a cucc jobban csússzon a képeden.
[Szerkesztve] -
-
-
-
Integra
titán
-
Integra
titán
nekem is akksis a braun flexem, mégis hálózatról használom, lehet vele játszani hogy menet közben rádugod az aljazatba dugott hálózati kábelt, hallani, hogy a motor felturbózik ilyenkor, ha meg lehúzod, gyengébb lesz
-
-
shev7
veterán
-
Den
veterán
az a nicd akkuknál volt, ott okozott memóriaefektust. nimh-nál is érdemes lemerítgetni, de az nem annyira érzékeny a rátöltésre.
de normális bortvát nincs értelme hálózatról használni, az akkuval is úgy kel hogy menjen min hálózsatról. nekem a philipsem és a remingtonom is 7-10 alkalomra jó volt, mikor elkezdett lassulni. na akkor érdemes tölteni.www.simson4t.hu
-
Den
veterán
soha nem használom kábellel, semmi értelme, normális borotva tökletesen vág akkuról is. én csak akkor töltök amikor jelzi (de még akkor is jól vág). az mert pár ember egy fórumon azt mondja hogy ő csak kábellel, még nem jelent semmit. Nem olyan bortvájuk van mint neked, pl...
www.simson4t.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- LEGO klub
- Sorozatok
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest