Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Az első tömb amit leírtál, arra gondoltam én is, azért írtam direkt a "fos" jelzőt
Titánium és titán között az a különbség, hogy a titánium egy anyag, a titánok meg mítikus lények
Viccen kívül a második tömböt azért elgondolkodtató, mert van benne ráció. Remingtonnál az olcsó kategóriásak acél pengéi nikkelezve vannak és úgy írták a honlapjukon, hogy a titániumos az a nikkeleshez képest 300%-al keményebb. Namost ezen a ponton jó kérdés, hogy egy másik gyártó szimpla acélpengéihez képest mennyire kemény ez a titániumos. Abban is igazad van, hogy nem arra törekednek, hogy valami túl tartós legyen, de a nikkeleshez képest a titániumos +4k-val drágább, szóval...bár lehet ez se jelent semmit, mert ugye mégis mi a fenével tudnád szabad szemmel, hozzá nem értően megállapítani, hogy akkor most tényleg be van-e vonva akármivel, mert úgyse látszik...
És akkor visszatérünk ugyanoda, hogy szerencse kérdése az egész, hogy tényleg jót fogjon ki az ember. Tényleg nem próbáltam még egyet se, azért jöttem ide
Make Love not war!
-
bocX
tag
hát már borotválkozom egy jó ideje, a pajeszom és a szakállam elég gyorsan nő, a köztes - tehát pajesztól az állig nincs sok - illetve azon a részen nem olyan erős. az avatorom és a valós énem között annyi a különbség hogy pajeszom is van. régóta borotválkozom, csak elgondolkodtam egy előrelépésben, mert akkor ezzel talán könnyebben formázom, meg a hosszát is tudom szabályozni, nem kell ollózni. igazából a cruzer 3as és 4es közötti különbségre lettem volna kiváncsi, de akkor lehet nincs is.
"A vékony, gyenge szálat nehezen kapja el a szita, sokat kell tologatni, miközben a bőröd szeded le..." na mondjuk ezzel lehet akkor meggyűlik a bajom, bár talán annyira nem zavar ha nem teljesen sima az arcbőröm. majd akkor lehet még alszom rá egyet, meg megpróbálok olvasgatni még, csak külföldi honalpok között is kevés az angol, több a számomra ismeretlen nyelv, ezért is gondoltam itt is érdeklődöm azért. köszi.sok munka és ugyanannyi lazaság
-
Picco
addikt
bazz amikor eloszor olvastam azthittem szopadtod a gyereket a szakalmergezesselde google ismet bizonyitott, szar lehet
mod: jo az avatarod
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
WiZARD
addikt
-
dshk
aktív tag
Aki most kezd használni villanyborotvát, az jó ha tudja, hogy van villanyborotválkozás előtti arcszesz. Az a feladata, hogy kimerevíti a szőröket. Ezáltal gyorsabb is és kímélőbb is a borotválkozás. Csak a Barbon-t ismerem, mintha rémlene egy másik márka is de nem vált be. Soknapos szőr azzal se jön le, ilyenkor először a pajeszvágó részével kell rövidebbre nyírni.
Vizes borotválkozást nem értem miért próbálja valaki, fából vaskarika. Azon kívül hogy nem működik, borotválkozás után úgyis kell mosakodni, minek előtte is?
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
Hát igen.....
A szöröm k*rva gyorsan nől. Max 3 naponta pengéssel is borotválkoznom kell, hogy ne legyen ősember kinézetem. A szöröm pedig sajna olyan erős mint a drótkötél. Jobbára szabályos irányban nől kivéve a nyakam egyik felét ahol is egy kicsit oldalra.
Egyik ismerősöm rezgőset használ, és azt monta hogy ő probálta a körkéses philipset még vagy 6-8 éve de neki semmit sem vitt le. (Mondjuk ezt azért nemhiszem).
Nekem nem baj ha csak hálózatról megy, mivel szerintem az azért jobb, mert ugy erősebb vagy ez hülyeség?
"Olyan rezgőst, amin csak lyuggatott fólia van, nem ajánlanék" Ez mit jelent és milyen van még?
Amugy köszönöm a hozzászólásokat, és ha van még esetleg használható információtok, segítségetek azt mondjátok el!ˣ
-
WiZARD
addikt
végleges árak, csak hát refurbished. (135$ körül van nem refurbished)
van "mindenféle", de ez anyira pofátlanul olcsó, hogy ennél olcsóbbat nem kerestem.
dugó az usa csatlakozós, de nem ügy venni hozzá adaptert (olyat ami formailag alakít át, feszültség az "nemszámít" hisz 110-240V amit tudnak ezek)lehet hogy rákérdezek eladótó hogy írjon bővebben a borotvák "állapotáról", de mint hogy ő eladni akarja nem hiszem hogy bármi rosszat írna.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
naja.
bár nagyon gondolkozok rajta. 75 a borotva, 30 a szállítás.
18ezer forintból megvan. (ha kettőt veszek akkor olcsóbban is, mert kevesebb a szállítás, és faternak karácsonyra lehet hogy veszek egyet)viszont mi miatt bizonytalan vagyok, az hogy ezek nem teljesen újak, hanem "refurbished" cuccok (miután rendesen elolvastam ebayes leírást akkor vettem észre). azaz gyár által kijavított/felújított/visszavett cuccok. ide tartozik ami szépséghibás, vagy sérült a csomagolása, vagy valaki megvette és nem tetszett és 2 nap után visszavitte, vagy hibás volt gariban újat adtak, ezt meg megjavították....
elvileg ezekben akkut/pengét cserélik, és olyanok mint az új, és gari is van rájuk (igaz csak 3 hónap)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
_stick_
őstag
Pont az utóbbi hozzászólásomnál vettem elő a philipset (5812), azóta 3x használtam. Pont a kritériumaimnak nem felel meg: kb 3x annyi ideig tartott, mintha pengéssel vágtam volna: elsősorban, szeretném megtakarítani magamnak pancsolást és nem kötni a borotválkozást zuhanyzáshoz. Valóban írták, hogy kell egy kis idő a megszokáshoz, de azon már jócskán túl vagyok. Az arcomról jól leviszi a szőrt, hogy nem nyomom rá (ahogy írtad), a bajok a nyakamon vannak, mert ahhoz, hogy dolgozzon nagyon rá kell nyomon és mire végzek, az eredmény 70%-os és tiszta piros lesz, ráadásul még pengéssel is át kell menyjek rajta...Egyértelműen kijelenthetem, hogy a körkéses nekem nem vállta be. (próbálom eladni ha valaki érdekel ) Házunk alatt van egy szépség ápolásos bolt, ahol elég sok borotva van, lenézek mit tudnak mondani és alszok még rá egy párat.
-
Munyi
csendes tag
Pedig nem részletkérdés.
Nem véletlenül találták ki a pamacsot. Elemeli a szörszálakat a börtöl, kitisztitja a porusokat, leszedi az elhalt hámréteget. Olyan 2 percig kell pamacsolnia az arcát az embernek, szóval nem csak felvinni vele két húzással és csá. A kényes bör és rakoncátlan ször több elökészitést igényel. És szerintem a borotvakrém sem mindegy, olyat kell használni amiben van természetes fertötlenitö (eucalyptus, mentol). Igy már alapban egy bacimentes bört borotválsz, és nem viszed be öket a borotvával a hámrétegbe, ami a kipattogzást okozza. Utána meg valami jobbféle balzsamot kell használni, nem szeszt. Ettöl puha marad a böröd, a ször könnyebben átnövi az alakuló hámréteget. Nekem ez annakidején teljesen bevált, tagadhatatlan persze, hogy pepecsebb igy borotválkozni, de hát valamit valamiért. Késöbb helyreált a szöröm igy már elhagyhattam ezt a módszert. -
Integra
titán
persze hogy nem azok
én az extra szolgáltatásokra értettem, mint kijelző, etc...
nekem a vágófej a fontos, a többi mellékes, ha benne van, benne van, nem tudok mit tenni, de a legolcsóbb legjobb vágófejes kell az adott típusból...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
már minden kína
de a braun tényleg masszív. mondjuk én csak a felx integrálokról tudok véleményt mondani, de azok elpusztíthatatlanok.
de lassan csere lesz, veszek egy 360 complete vagy syncro-t, nemtom melyiket, újra utána kell néznem.
nekem nem kell akksi meg kijelző, a lényeg a 4 irányú mozgó fej, meg a szita, a legalapabb hálózatosat akarom megvenni belőle, már ha van.. ha csak akksis van akkor azt, de a fapadosat, a vágófej mindegyikben ugyanaz, csak extra szolgáltatásokban térnek el...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Munyi
csendes tag
Az arcra lapulós és benövös szörzetre annakidején egyetlen megoldást találtam csak. Hagyományos borotvakrém és borotvapamacs. És gondos elökészítés, persze igy hosszabb borotválkozási idö. A borotvakrém sem mindegy milyen, ide minöségibb termékek kellenek. Nivea, Gilette stb. tucathabor-krémek felejtösek.
-
Munyi
csendes tag
Használtam habot Braunnal is (4875 Smartcontrol3) ugyan olyan jó eredménnyel mint a Panával. Pontosabban a hab az Nivea borotvazselé amiben annyi a különbség, hogy nedves börre dörzsölve lesz habállagú. Ráadásul tökugyanolyan lesz mint a sima hab, vagyis mindegy hab vagy zselé. Ezen faszán csúszik a borotvafej izzadt börön is, nem tapad stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest