Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz0531
csendes tag
Hali. Van nekem egy Philips hts3300 házimozim és felraktam rá a v23, Firmwaret.
Mindent úgy csináltam ahogy a gyártó leírta kiírtam CD re a bin fájlt beolvasta érzékelte is majd kiadta a tálcát kivetem a lemezt de a tálcához nem nyúltam nyitva hagytam.Majd megcsinálta a dolgot és újraindult.De a bekapcsoláskor csak a Philips logó jön be és semmi más.Semmire nem reagál hogyan kén e valahogy resetelni vagy másik Firmwaret rakni persze ezt mindet otthon. Segítséget előre is köszi.Itt a leírás is:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpcontent.pl?scy=HU&slg=HUN&mid=Link_Software&session=20120214164410_84.0.63.211&ctn=HTS3300/12&dct=FUS&did=ENG&reldct=FUR&file=/files/h/hts3300_12/hts3300_12_fur_eng.pdf#toolbar=0&zoom=100
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
A fenti DVD-lejátszóval lennének problémáim. Mégpedig az hogy nem hajlandó lejátszani a DVD ket vagy csak nagyon keveset játszik le. Ezt rendes DVD formátumra és xvid-re is értem , de szerintem maga a lemez beolvasásával vannak gondjai mert kicsit csinál valamit mikor berakom a lemezt és kiírja, hogy nincs bent lemez.. Őróla lenne szó. Arra gondoltam lehet a Firmware-t kéne rajta frisítenem bár ez nemtudom hogy segítene-e. Deha igen akkor légyszi ez alapján magyarázzátok már el nekem hogy hogyan kéne lépésről lépésre!
Előreis köszönöm mindenkinek!!Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest