Új hozzászólás Aktív témák

  • -v-

    addikt

    válasz ßrainiac #94402 üzenetére

    allandoan tolnad neki akaratlanul is

    :K :DD

    Na jó viccet félretéve, 1.2-es 3 hengeres erőgéppel 2 emberrel elindulok fél gázzal (!) a pirostól ... ennél szarabb dinamikát már nem tudok elképzelni/leírni, és mégis mindenki lemarad, belenézek a tükörbe és sehol senki 100 méterekre ... na akkor amikor ezek előtted vannak :F Felengedem az st-ben a kuplungot másodikban és nekimegyek ... és az is csak egy szutykadék 2 lityós szívó, ami nem nagyon tud menni, de régen sok bárhova ahol az átlag tötymörgik is felütik a fejüket. A 2 literes dízel oktáviában meg egyenesen agyfaszt kapok. Nem kell nekem ilyen erős autó mert negyed gázt se tudsz nyomni, semmit se tudsz nyomni .. a féket páros lábbal max. De biztos én közlekedek rossz helyeken ..

    Meg tegyük hozzá én ilyen haladós emberke vagyok, nem vezetés közben hanem mindig.. csináljuk, haladjunk stb. Elég nehezen viselem a megalszik a tej a szájában embereket ha valamit csinálni kell :)

    (#94406) FoBCRaistlin:
    Egy előzés töredék időt vesz igénybe, mint egy olyan kocsival, amin 3-at vissza kell kapcsolni a manőver előtt.

    Most ezt nem komolyan írod ugye? :) Tart is körülbelül 4 tized másodpercig egy visszaváltás ... és nem előzés közben csinálod, hanem előtte :) Amúgy meg sose volt még gondom előzésnél, az 1.4-es 1.6-os vasakkal is el lehet lenni, visszanyomod kettőt aztán leforgatod a harmadikat, ha jól meglátod a lukat kényelmesen lehet azzal is előzni. Ahol meg nem, ott valószínűleg akkor nem is érdemes előzgetni mert akkora a forgalom vagy annyi embert kéne megelőzni ;) De ott meg az st-vel se szoktam mert minek, úgyse lehet haladni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák