Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz bmwsan #121692 üzenetére

    Nagyon jó gumi, volt már több prémiumom is és talán kimerem mondani hogy legjobban tapad, és a leghalkabb!! Viszont az enyhe túlzás ami a többi prémiumra igaz, hogy "picit jobban kopik".... nem.. a Conti SP5 Kurva gyorsan kopik.
    Nekem 18" 245/40 10ezer km durván.. és 50 maximum 60%os a gumi... de a za 10 ezer km is lehet csak 8ezer.. nem tom pontosan..

    Qru : ja értem. hát na ennyi a lényeget le is írtad.

    Focvis :
    egyértelműen a Conti a jobb... de nem a Bridgeston szarabb hane ma conti annyira jó... de mint írtam ez szó szerint kopik :D
    A bridgestone kicsit kevésbé tapad de még ígyis jó. hangosabb is főleg vizes úton, vagy autópályán a búgós aszfalton amik ilyen foltokba vannak.
    kb ennyivel tud kevesebbet de árban kevesebb is kicsit talán. Bár most ugye nekem ez 19" de sztem 18'ban is a conti a drágább.
    Elvileg ez a potenza az összes premium közül a legjobb kopásban. majd kiderül. Dunlop sportmax TTvel is azért 28-30 ezret simán elmentem és akkor még volt raja vagy 2mm.

    na meg a Pirello Zero Rosso volt még fasza nagyon. Az is jól bírta a kopást. bár eladtuk a kocsival szal 15ezernél többet nem raktam bele de ott még bőven 50% felett volt.
    csikorgott minta szemét melegben igaz nagyon melegben a Sportcontact 5 is csikorgott.. a Potenzát még nem tudom hmm ha beüt a nagy meleg megyek is pár kövéret a körforgalomban ;]

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák