-
IT café
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
a2d2
addikt
válasz
Szpájki #57627 üzenetére
Szia!
Én a BiotechUSA-ban szoktam C vitamint és multivitamint venni.
Patikai árnak a töredéke.
1gramm/tabletta, 100db van egy dobozban és olyan 2e Ft körül van.Az ilyen 100mg-os meg hasonló kiszerelésű tényleg vicc.
Mondjuk agrokerben nem gondolkoztam eddig, lehet körbenézek majd legközelebb.
-
nesa
veterán
válasz
Szpájki #57627 üzenetére
Szerintem barmelyik mezugazdasagi bolt OK, de legyen PL Agroker 1,7k/kg, van amugy olcsobb meg dragabb, amin van csipkebogyo az alitolag jobb, gyogyszertarba ezen az aron kb 400g kapsz, ha adnak el, mert csak a pofakat vagjak ha nem a draga c vitamint veszed, bar szerintem a c vitaminnak se orulnek mert ha letolsz napi 1000mg c vitamint semmilyen mas gyogyszert nem veszel a jovoben.
Olyan szar dumaval jonnek hogy azt nemlehet, meg igy, meg ugy, egesz egyszeruen megvan nekik tiltva szerintem hogy havi 1kg nel tobbet eladjanak.
-
-
-
Jadro
veterán
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Szpájki #33495 üzenetére
Amire sikerült egyértelmű magyarázatot találni:
A 19 kb. annyit takar, hogy fájlrendszer probléma van, ahol neten megoldást javasoltak, ott mindenhol az volt, hogy a checkdisket futtasd, hogy keressen hibákat.
A 4E egybevág ezzel, mert az meg a lemezen lévő lapozófájl hibáját jelenti.
A 0A hiba az leginkább egy hibás eszközillesztő meghajtót jelent.
Ezekből arra következtetek, hogy vagy tényleg filerendszer hibák vannak, vagy a win7 nem kezeli jól a vinyódat. Próbáld meg, hogy a biosban átállítod a HDD vezérlőt a másik módba (AHCI - IDE között), aztán ha netán megjavul, akkor egy teljes lemezellenőrzést csináltass minden partíción.
-
-
válasz
Szpájki #31101 üzenetére
Hát ott egyáltalán nem kap IP-t a gép...
A 169.254.xxx.xxx ugyanis a Microsoft saját "bérelt" tartománya, amit a windózok akkor vesznek fel, ha nem találnak DHCP szervert a környéken, és nincs fix IP beállítva.
Ezt a tartományt nem is nagyon szokták a routerek továbbítani... Így már érthető, hogy miért nem lehet pingelni semmit, meg miért nincs alapértelmezett átjáró... (Az IP-vel együtt kapja a gép az alapértelmezett átjárót, DNS címeket, stb. is.)Valami kánya lesz ott, mert ha minden más gép azon a hálón kap IP-t, akkor ennek is kén, és valamiért nem kep.
Nincs egy USB hálókártyád? Rádugni, megnézni, mi van? Wifi?@TrollBalint : Akkor nemtommi... Nézd meg külön-külön a két fajta rammal, hogy mit csinál a gép XP és 7 alatt...
@Cpt. Pirk : Belső hálón amúgy olyat használna, amilyet akar, semmi se tiltja, hogyem használhatna bármilyen címet
Csak ez a 169 egy M$-nek fenntartott
-
Szpájki
tag
válasz
Szpájki #31103 üzenetére
na úgynézem meg van a tettes, és egész végig a gép volt szar, most diagnosztika közben egyszerűen eltűnik az eszközkezelőből az ethernetvezérlő és csak a wifivezérlőt látom..
kábelre sem reagál. újraindítés után megint van, diagnosztikától eltűnik, és már a windows is úgy kezeli mintha csak wifi lenne a gépben.csak akkor nem értem másnál hogy tudtam vele netezni, frissiteni a windowst, lefuttatni a HP vackát ami ugyancsak nem talált hibát..
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
válasz
Szpájki #31057 üzenetére
Akkor nem tud kommunikálni a háló felé. Gondolom ha nézel egy Vezérlőpult/hálózati kapcsolatok/kapcsolat tulajdonságai/statisztikát, akkor vagy küldés, vagy fogadás 0 lesz.
Működött már az a hálókártya bárhol is? Mert ha még nem láttad, hogy bárhol is kommunikált volna, akkor bármi rossz lehet, akár HW gond, akár driver.
Másik LAN-on? Mert modem OK, hogy műxik, de egy teljesen más hálózati eszközzel is meg kéne nézni. -
válasz
Szpájki #31051 üzenetére
Hálókártya driver? Valami livecd-ről megpróbálva? (Hiren's boot, Ubuntu)
Mert ha DHCP-re van állítva a hálókártya, akkor ott kutya kötelessége IP-t kapnia, és onnantól meg kell lennie hálónak...
...most szívtam egy olyannal hogy a rohadék XP megjegyzett magának egy IP-t (valahonna, nem tudni) és DHCP-n sem kapott másikat! Csak egy ipconfig -release és ipconfig -renew segített.Ezt próbáld azért ki...
- ipconfig mit mond?
- ipconfig -release
- ipconfig -renew -
válasz
Szpájki #30521 üzenetére
Most akkor mi vaaan?
Egy monitor hátuljára akarod feltenni?
Vagy a LCD-t kifordítani, és úgy használni?Hosszabbító kábelt felejtsd el, max. ha egy másik típusban ugyanolyan kiosztású van, de hosszabb, és mákod van, akkor lehet így megoldani... Polippal beszélj amúgy, hátha nekik van bontva...
Vagy ha nagyon türelmes vagy, és nem flatkábel, hanem rendes drótokból van (pl. lvds), akkor be lehet toldani, de az sok macera.
-
Macka
veterán
válasz
Szpájki #17548 üzenetére
A Teperics? Arról a khmmm. emberről én inkább nem szólok. Kb. mint halottról vagy jót, vagy semmit... Csak nehogy úgy járj, mint az egyszeri srác a 3as BMW-ben...
Az M5-ről meg annyit, hogy annak bizony máshogy néz ki a váltókarja, és az egész kardán része. Arról nem is szólva, hogy már az alap M5-nek is elöl hátul perforált féktárcsái vannak. Az övé max. 545-ös, ami persze egy király autó, de ne akarja M5-nek beállítani...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
nesa
veterán
válasz
Szpájki #2049 üzenetére
Azert ez nem igy van ,gondolod felrealit es te azt mondod nem te voltal
Tuti dilisnek nez majd .......de proba cseresznye
Ja ense surun megyek 160nal csak mig elhagyom lefele vagy folfeleDe mondok megtortent esetet nemvagyok bekotve lemeszel de nem ott alok meg ahol o al hanem 15meterel elobb kiugrok a kocsibol es megkerdem valami nagy problema van biztos ur .... utanna volt am szonda meg minden kutya fasza... Nem huzottt meg de kurva merges lett ..nemtuti hogy meg1x eljatszanam.... plane miota kell a lathatosagi melleny....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hardcore café
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Macska topik
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest