Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz Valoo #9616 üzenetére

    Ezeket a kérdéseket elvileg te választottad annak idején, így pontosan azt a választ kellene begépelni, amit korábban.

    Ezzel egyébként én is elszórakoztam, mert amikor csináltam a már említett tesztfiókot, biztonsági kérdéseket nem adtam meg, mert minek. Viszont egy idő múlva már a jelszót sem találtam, hiszen csak egy próbafiók, így elkeveredett (noha később meg is találtam).

    Naivan gondoltam, semmi probléma, kérek egy új jelszót, ehhez csak megadom az email-címet. Küldtek is egy reset-linket, amire klikk, de utána csak nem akart tovább engedni, míg nem válaszolok a biztonsági kérdésekre, amit persze meg sem adtam, így nem is lehetett rá válaszolni. Tehát így semmire nem mentem. Illetve annyira, hogy később a rendes fiókom nyitásánál a biztonsági kérdésekre különösen odafigyeltem, hogy arra még évek múlva is válaszolni tudjak.

    Esetedben lehetne próbálkozni a telefonos megerősítéssel is, ehhez az a telefon(szám) kell, amit a regisztráció idején megadtál a PayPal-fiókban. Annak utolsó három jegyét fogod is látni, az alsó ábra szerint:

    Tehát gondolom, fel fog hívni egy automata, utána telefonon be kell ütni azt a kódot, amit a PayPal megad, a fentiek után.

    Ha végképp nem jön össze, külföldi oldalakon is azt írják, hogy fel kell venni a kapcsolatot a PayPal ügyfélszolgálatával.

    [ Szerkesztve ]

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák