- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz #94477440 #32267 üzenetére
Mielőtt elköltenél egy halom pénzt, próbáld meg a pár Ft-os megoldást is..Ha nem jó, még mindég költekezhetsz...
Vitaindító mondat törölve.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
=HG=
addikt
válasz mong08 #32259 üzenetére
Igen, bocsánat! A sorrendre rosszul emlékeztem... Nem az egyszínű vezetékek! A sorrend 1. 2. 3 .6... Igy van..
[link]Olvass vissza! Nem működik nála a wifi ! Próbálta...
Én nem javasoltam! Megcsináltam magamnak...Ennyi.. És Ő is ezen gondolkodott...(#32260) bambano : Nem akarja átkábelezni az egész házat! És azért, mert nem hisztek benne, attól még tényleg használható! Nézd már vissza, mit mértem az így bekötött gépen : (#32252) =HG=
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz mong08 #32256 üzenetére
Szerintem csak kötekedsz... Én nem javasoltam, magamnak megoldottam és műkxik... A kolléga is szükségmegoldásnak szánja... A lényeg, hogy működik és még mindég jobb, mintha szanaszét lógnának a lakásban a kábelek.. Főleg emeletre felvinni....
(#32257) jerry311: Telefonálásról nem volt szó...Én sem használom telefonálásra, használaton kívüli vezetékek... Vezeték nélküli telefon van a lakásban nálam...
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz #94477440 #32253 üzenetére
100/100-as DIGI netem van..
Voltak itthon telefon kábeleim és UTP kábeleim is, így azokat használtam fel.. 2-2 kábelt elvágtam és összekötöttem egymással. Az UTP kábelben ugye 4 féle színű vezeték van. (az egyik a GND a színek közül, az általában csikozott, de azonos színű) Színek szerint összesodrod öket és összekötöd a telefon 4 szálú vezetékével... Én forrasztottam is, hogy jó legyen az érintkezés.. Csak arra kell figyelni, hogy mindkét kábelnél azonos sorrendben kösd össze, tehát 2 ugyan olyan kábelt kell készíteni...
[link][ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz #94477440 #32250 üzenetére
Én ugyan így oldottam meg a lakásban a kiépített fali telefon hálózatba vezettem be a routerből a netet...
Készítettem kettő kábelt, ami az egyik felén rj11 a másik végén rj45 csatlakozót tartalmazott... Így nekem maradtak a fali aljzatok, amik jó állapotban (pár éves) voltak...Ezt tudja a hálózat:[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz Alteran-IT #29412 üzenetére
Az egyik csatlakozás rosszul érintkezett a falban, úgyhogy most 85/45 Mbps és 3-as ping mellett hasít...Öröm bódogság !
-
=HG=
addikt
válasz Joe Swanson #29405 üzenetére
A routerben beállítottad a jelszót és beírtad a felhasználó nevet rendesen?
(#29403) alteran95 :: Sikerült! Viszont a sebesség 10/10 Mbps max. A ping viszont nagyon jó lett (3 )
Úgyhogy reszkessetek Multigamerek ![ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz Alteran-IT #29403 üzenetére
Köszi! Megpróbálom! Nincs túl messze, kb 4-5 méteres, és a két fali csatlakozó közvetlenül össze van kötve, tehát toldás nincs... A vezeték meg kb megfelel az UTP kábel tulajdonságainak...
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
Sziasztok!
Lenne egy bevezetékelt telefon hálózatom, amit már nem használok. Négy eres tömör réz vezetékkel. Ezt szeretném internet elérésre használni. Tehát nem "hálózatként", hanem csak pusztán az egyik szobából a másikba átvezetni a netet. Úgy tudom, ehhez elég a négy eres kábel. A vezetékezés úgy nézne ki, hogy routerből be fali konnektorba, másik szobába pedig fali konnektorból be a PC-be.
Ott akadtam el, hogy az UTP csatiból melyik szálakat kéne bekötnöm a nyolc közül, hogy működjön a dolog ?
Talán ezeket ? (feliratozottak)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest