- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Játékfejlesztés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Proxmox VE
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
először is nézze vissza az, akinek ez a problémája.
másodszor egyenes kábelre cserélni a csavartérpárat az erősen sérti a szabványt és nagyon nagy hazardírozás. neked bejött, legyél vele boldog, neki meg nem biztos, hogy be fog jönni. az sem biztos, hogy egyszer elindul nála, az mindig működni fog. egy normális fórumban nem ajánlgatnak a másiknak szabványtól messze levő megoldást.én kizárólag olyan javaslatot fogok tenni, amiről tudom, hogy jó. reális esélye van, hogy amit én mondok, az drága is lesz. matematikai logikában járatlanabbak kedvéért ideírom, hogy ezzel nem zárom ki, hogy más megoldás működjön, pláne, hogy más megoldás esetleg olcsóbb lehet, mint amit én mondok. csak azért vállalja az a felelősséget, aki leírta.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
deadwing
addikt
Nekem az a fura, hogy az a link összeáll 100 megával egyáltalán.
Bármikor, amikor toldottam utp kábelt, szükségmegoldásból, és 4-5 centinél hosszabb volt a csupasz, kibontott rész -ahol megszűnt a csavart érpár jellege- csak 10 megával állt össze, hiába volt forrasztva...60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest