- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Linksys WRT54GL router, digis PPPoE nettel.
Néha azt csinálja a router, hogy megszakad a net, ilyenkor bemegyek a 192.168....-ba, majd látom, hogy a net kapcsolat: disconnected. Connect-re rámegyek, de van hogy elsőre nem csatlakozik, hanem azt írja, hogy PPPoE authentication fail.
Olyan is van, hogy létezik a netkapcsolat és csak a statusra megyek, de akkor is ezt dobja. Mitől lehet? -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy windows xp, a hálózatot kézzel konfiguráltam (én adtam neki ip-t) és az eseménynaplóban mindig megjelenik egy NetBt hiba. Mi ez?
-
törölt tag
válasz #01682176 #22768 üzenetére
Ma reggel bekapcsoltam, tiltva volt az adapter.. Próbáltam engedélyezni, de semmi. Feltolta a Realtek 8185 drivert, de ezzel meg iszonyat lassú a net. Mi lehet??
Szerk.: Feltettem a realtek oldaláról a 8185L- drivert (betallóztam), most olyan a sebesség, mint korábban (igaz csak 10Mbps, és 20/10es netünk van). Remélem most már nem fog cseszekedni..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy gép, amin win 7 van. Beletettem egy TP-Link Wn353GD wifi kártyát. Szépen fel is ismerte (Realtek 8185-nek), működik a net.
Amikor újraindítom a gépet, akkor mindig előjön az új eszköz telepítése. Mitől van ez?
Próbáltam az eredeti driverrel, fel is ment, de egy újraindításnál ki volt kapcsolva az adapter. Mitől lehet ez?
Most már vezeték nélküli kapcsolat 3 (hálózati és megosztási kp->adapterbeállítások)
A gyári illesztőprogramot nem tudom feltenni, csak utilityval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mobil flották
- Nők, nőügyek (18+)
- LG LCD és LED TV-k
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest