- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
-
Sur1G
aktív tag
Köszi a gyors választ!
Ez a PoE Switch talán kivitelezhető lenne, falon kívülre fel tudnám tenni. A bajom, hogy az első leágazásnál 2 részre kéne osztanom és utána egy másik helyiségbe megint két részre. De nem nagyon találok olyan poe switchet, aminek 1 bejövő és 2 kimenő ága van. Tudnátok esetleg ajánlani olyan terméket ami itthon könnyen beszerezhető?
Köszi
-
csabyka666
veterán
Belkin F5D7234-4-H V5, legfrissebb firmware van rajta. Oké, átállítom, de akkor hogyhogy az asztalin működik a 10/100-assal?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Alföldi Peti
tag
Nincs routerem. Én úgy értettem a kérdést,hogy van egy ilyen Fali ajzatom és ebbe egy kisebb kábel megy bele a nevét sajnos nem tudom és a reperaterem meg van egy normális LAN port és abba a kicsit csak bele kell dugni és lesz net?
-
PumpkinSeed
addikt
Nálunk a cégnél az internet elérés azt jelenti, hogy bejön az oldal vagy nem, mert a mezei usernek nem fogunk hálózat elmélet órát tartani, ezért néha megszokásból mindent internet elérésnek hívunk.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
PumpkinSeed
addikt
Pont az ellentettjét csinálja, csak az internethez ad hozzáférést, és a fájlok, nyomtatók meg ilyen egyéb hálózaton lévő dolgokat letiltja.
Amúgy meg van a hiba. Valamiért a router ignorálta azt, hogy az eszközök a kiosztott DNS címen akartak kommunikálni, és folyamatosan a szolgáltató részéről kapott DNS címeket akarta használni. Ezeket átírtam a WAN-nál 8.8.8.8-re és működik. Nem tudom miért de így jó lett.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
PumpkinSeed
addikt
Nem sokat befolyásol, mert internet elérés nincs. De nyomtató sincs.
(#28107) krealon
Ezt csak holnap tudjuk már csak meg, mert alszanak.
-
PumpkinSeed
addikt
"A DHCP tartományból ki kellene hagyni a LAN IP címet. Gateway beállítva ?"
Mint mondottam kábelen megy.
"Ez a router közvetlenül csatlakozik az internetre vagy van még közben egy s más ?"
Mint mondottam kábelen megy, de igen modemre csatlakozik.
"Password csak latin ABC + számok ?"
Igen.
"Amikor a lapossal WiFi-re áttérnek, letiltják (kihúzzák) az UTP kábelt ?
(A laptopon távolítsák el a korábbi WiFi-s kapcsolódási kísérleteket, kerestessék meg újból.)"Erről nem tudok nyilatkozni, de remélem így történt.
(#28104) krealon
Igen az. Talán az lehet a gond, hogy nem kedvelik egymást?
-
PumpkinSeed
addikt
Pedig csak röviden írtam le de akkor leírom hosszabban.
Adott egy TP-Link TL-740N router. Teamviewer segítségével állítottam be ugyanis azzal hívtak fel, hogy a router-re kábelen csatlakozó eszközökön van internet elérés. Megnéztem a DHCP beállításokat ahol a kiosztandó IP tartomány a 192.168.10.0/24 volt. Kiosztandó DNS címnek pedig 8.8.8.8 és 8.8.4.4 volt. Ezt a kábelen csatlakozó eszközök gond nélkül meg is kapták, és az internet elérése gondtalan volt.
Jött a Wifi-n csatlakozó eszközök tesztelése. iPhone 5S és egy androidos telefon volt felcsatlakozva, illetve elmondás alapján az a laptop is amin én Teamviewerrel csatlakoztam. Egyiken se volt internet elérés (félreértés elkerülése végett nyilván akkor csatlakoztam mikor kábelen volt) de a kért képernyő képek alapján az összes eszköz megkapta DHCP-n a soron következő kiosztott IP címet és a beállított DNS címeket is. A WAN beállítások dinamikusak, de mivel kábelen működik az internet ezért nem hinném, hogy azzal lenne a gubanc.
Kérdés kábeles részen miért van internet elérés és wifi-s részen miért nincs ha ugyan azokat az adatokat kapják meg mint kábelesen? (Félreértés ne essék nem ugyan azt az IP címet kapják.)
Ami még rendellenes volt a router beállításakor az az, hogy mintha folyamatosan refreshelné az online felületet, mert mikor állítottam be a kiosztandó DNS címeket mindig újratöltötte az oldalt és gyorsnak kellett lennem, hogy menteni tudjak a refresh előtt. Nem tudom, hogy ez milyen jelenség talán arra utal, hogy rossz a tápkábel és nem kap elég feszültséget vagy nem tudom.
-
ftamas0201
senior tag
Köszönöm szépen. Még valamit szeretnék kérdezni. Hogy tudom elérni az admin felületet a routernek? mert mikor bekapcsoltam a dhcp-t azóta teszi a dolgát ahogy kell, van internet, de a 192.168.2.1-en nem érem el az admint. (ezt adtam meg a másodiknak) Az elsőt gond nélkül elérem a 192.168.1.1-en.
-
Predator2
addikt
Nem hagyja módosítani, rögtön lefagy.
Lehet az baj, hogy a hgw még rá van kötve (wan)? én meg a lan1 portjáról próbálom mahinálni?
Kössem rá a gépem a wan-ra és úgy?Szóval akkor az a baj!
Én honnan wan-ról vagy lan-ról állítgassam a pc-vel?[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Nos, inkább kérdezek minthogy szenvedjek vele.
HGW[link]
192.168.1.64-től 192.168.1.253-ig oszt.
A router Lan-ja viszont így:[link]
Most akkor fogom és beírom a roter lan-jába mondjuk a 192.168.1.65-öt, majd dhcp kikapcs, lan portokba bekötni és kész is?
A válasz jöhet akár privátban is.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Sajna nem vágom, a hálózatot, örültem, hogy össze kötöttem és működik. Ha lan-ba kötöttem a routernél akkor nem volt róla net (wifi)
A cél az, hogy a router csak a wifit adja. Nincs is rákötve más.
-
Predator2
addikt
Helló
Nos írtam másik fórumba is, bemásolom ide azokat a kommenteket.
Így van most összekötve:[link]
Ezek meg a jelenlegi beállítások: [link]
Ha kell még valamilyen adat stb.. szólj.
THX
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Kábelen használtam, azért is írtam, hogy elsődlegesen asztali géppel van használva net, a többi eszköz jön megy, telefon meg tablet esetében meg úgysem venni észre ilyeneket.
De amúgy igen laptopon is van, hogy előjön, de csak szigorúan ebben az időpontban, de pl most megint jó már...[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Köszi. Olyant keresek aminél nem kell feltölteni. Valahogy NAS-on keresztül is működik ez ha jól tudom azért gondoltam, hogy sima PC-vel is mehet.
Erre közben nézelődtem és pl telefonra androidosra az ES Explorerrel megoldható, de ha jól látom nyilván ekkor a telefon hardver az akadálya a nagyfelbontású filmek lejátszásának. Olyan nincs, hogy a gép erőforrását használja egy app és úgy játssza le a telefonon, laptopon, tableten?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
odinkain
tag
Netgear N300 Wireless ADSL2+ Modem Router DGN2200 a hw-t honnan tudom kinézni?
Physical adress:00-FF-84-8B-3F-20 (próbáltam a getmac/v-t is de ott más volt)Sajnos azt nem tudom, hogy honnan tudnám kideríteni, hogy PPPoE vagy milyen kapcsolatom van, mert
előző lakótól vettük át az accountot és nem kaptunk szerződést.PSN: inkaoner81
-
zsombor22
aktív tag
Köszönöm.
Megvettem a Switch-t,nekem tökéletes így hogy rá tudtam kötni még két gépet.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
sunpower
tag
Akkor összefoglalva, hogy biztos jól értem-e.
Tehát a felállás:
ONT - (WAN port) 1. router (LAN port) - (LAN port) 2. router (LAN port) - (LAN port) 3. router
1. router:
IP cím 192.168.1.1
DHCP on, mondjuk 192.168.1.100 és 192.168.1.200 között
WIFI on, 1-es csatorna2. router:
IP cím 192.168.1.2
DHCP off
WIFI on, 5-ös csatorna3. router:
IP cím 192.168.1.3
DHCP off
WIFI on, 9-es csatornaA fix IP címeket minden routerben külön állítsan be, vagy az első (fő) routeren rendeljem hozzá a MAC címekhez?
Az alhálózati maszk mindegyik routeren 255.255.255.0?Kell esetleg még bármire figyelni, vagy ha így beállítom őket, akkor rendben minden?
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
Ja igen, esetedben másról van szó, ott a régi modem még csak EuroDOCSIS 2.0 szabványú, 1/1 csatornás eszköz, amit mindenhol kivezetnek, azért is postáztak az ilyen modemet használó előfizetőknek egy új 8/4 csatornás, EuroDOCSIS 3.0 szabványos Ubee-t, és amit valóban záros határidőn belül le kell cserélni, különben nem lesz működő netkapcsolat!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Szia!
Azért a WiFree nem teljesen nyilvános, mert bár az igaz, hogy bárhol ahol van, de csak UPC-től kapott felhasználónév/jelszó párossal lehet használni...
gumisxxx, szerintem, mivel ez egy belépő szintű WiFi router, ebben ilyen funkció gyárilag még nincs, de ha olyan hardver verzió, amire fel lehet tenni egy DD-WRT-t, vagy OpenWrt-t, azzal egész biztos megoldható!
[ Szerkesztve ]
-
-
n00n
őstag
Persze volt minden. Pingelni tudta minden gép a másikat, ha beírtam kézzel az elérési utat, akkor meg is nyílott a gép, viszont egy darab se látszott a hálózatok alatt... Hagytam tegnap, mert már fáradt voltam, ma bejöttem előbb, hogy ránézek, bekapcsolom a gépet és minden jó, mintha mi se történt volna... Érdekes.
-
beller
aktív tag
Van a környékünkön valahol egy nyilvános hálózat amire most sikerült rácsatlakoznom. Szépen működik a net, de a saját hálózatom még mindig nem megy. A TCP is meg az IP választás is automatikusra van állítva. A csatlakoztatás után azt írja ki, hogy csatlakoztatva van, de valójában nincs és nem is lehet a kezdő oldalt behívni. A háromszög a felkiáltó jellel benne van a térerő jelzőbe. Mit kellene még megvizsgálni?
-
beller
aktív tag
-
Komi28
senior tag
Ja a fő router at egy T-home HG8245H esetleg ebben is kellene valamit állítani?
Próbáltam mindent, de közben mostmár minden gépet ledob a netről
Gondolom ITT kellene beállítani a dolgokat. Én már megpróbáltam de valaki leírná mit írjak be pontosan?
Dhcp-t kikapcsolni, internet kapcsolatnál ezt kellene kiválasztani vagy a dinamic ip-t?
Próbáltam már mindent beírni-átírni de nem megy, sajnos nem vagyok egy nagy hálózatguru -
MODERÁTOR
Szia!
DMZ? A kérdés az volt, hogy lenne egy eszköze, amit úgy szeretne a netre kötni, hogy az ne a WiFi routeren keresztül csatlakozzon, hanem valamilyen módon közvetlenül, hogy ne lassítsa a router!
Erre lenne megoldás, hogy a WiFi router elé bekötne egy switch-et, vagy a felesleges routerét switch módban, de a működéshez ugyebár szükség lenne arra, hogy a szolgáltató biztosítson legalább két publikus IP címet egy időben! Ez UPC esetén adott, de én más szolgáltatóról nem tudok, aki jelenleg adna ilyet!
A DMZ ugyebár csak egy amolyan "össz port forward" funkció, vagyis a DMZ-be beírt LAN IP címre fog a router továbbítani minden bejövő kérést, ami sok szerverszolgáltatás futtatása esetén lehet hasznos, de ettől a gép még a NAT-olt hálózaton marad, ugyanazt az internetcímet fogja használni mint a többi, ugyanazon a WiFi routeren keresztül...
Persze másik kérdés, hogy miért lassítaná a router a netet, ha a netsebességhez megfelelő modellt használ...?! Nyilván ha van egy 150-es Invitel optikai csomagja, hozzá egy G-s router 100-as portokkal, akkor az bizony lassítja! Olyan routert kell használni, ami megfelelő erőforrással rendelkezik a netcsomagja kiszolgálásához, és szükség esetén esetleg priorizálni is lehet rajta az átmenő forgalmat, vagy legyen benne QoS, vagy Bandwidth Limiter funkció...
[ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
Üdv!
Természetesen felraktam az alaplap drivereit, az az első mindig... ezzel nincs probléma. A win frissítéseinek kikapcsolása az elsők között szerepel, nem szoktam frissíteni.Annyit figyeltem meg még, hogy a hálókártya felrakása után, amikor nem ment a dolog, próbátam az alaplapi biosban állítgatni a pcie-vel kapcsolatban (NB acpm stb) amikor elindítottam utána a win7-et, akkor újra kereste a drivert, és atheros-ként azonosította, újra le kellett futtatnom a tp-linkes telepsítőt, hogy jól kezelje. De mivel így sem javult, visszaállítottam mindent alapra.
(a másik dolog, hogy linux alól is bebootoltam, és ott is ugyanazt produkálta...)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Megvolt ma ez is. Át is váltottam egy üres csatornára (1es), de nem javult. Borzalmasan lassú, már ha van egyáltalán internet. Telefonnal is leteszteltem, amivel gyorsult valamelyest (32 mbit/sec). Gondolom a géppel lehet gond... De mi? Gépet ujratettem, drivereket frissítettem, itt van az asztalomon 3 db adapter es mindegyik szar.
-
MODERÁTOR
Szia!
Ezt ne nekem mondd!
60/6Mbps netem van, de nálam a torrent mindig le van korlátozva lefelé 1MB/sec-re, ha valami gyorsan kell, akkor esetleg emelem 2-3MB/sec-re, de ettől többre soha, már csak azért se, mert kizárólag routeren torrentezek, ahol a hardver erőforrások végesek, és a hardver számára maximális ~5MB/sec körül már belassul a hálózat, illetőleg én sem vagyok ideges típus, ha kell valami, majd leér holnapra, vagy éppen délutánra mire hazaérek, ha reggel elindítom melóból! Felfelé szintén limit 500K/sec...
Azt nem vitatom, hogy a maga áráért ajándék a Gbit-es DIGI net, de ha nálunk lenne is DIGI, tuti nem kellene a 200-astól nagyobb csomag, de ez is csak a feltöltés része miatt! Az 2-3 embernek szerintem több, mint elég...
Én sem fogom soha megérteni a "minden azonnal kell" típusokat, hogy nem lehet várni valamire néhány órát, esetleg egy éjszakát!
[ Szerkesztve ]
-
fodorp
csendes tag
A probléma megoldódott. Az úriember vásárolt egy brutál új netgear routert (nighthawk) és utána már semmi gond nem volt. Teljesen akadály mentesen sugározza szét az egész házban a jelet az a két devolo kütyü is.(mióta a routerra van dugva )
Még egyszer nagyon szépen köszönöm. Nélkületek még valószínűleg most is kábeleket dugdoznék mindenbe és várnám a csodát.
Bárki aki a fizetésének megfelelő módon él, a képzelőerő teljes hiányában szenved.
-
fodorp
csendes tag
Uraim, önöknek igazuk volt.
Ilyen az amikor hozzá nem értő ember elmegy vásárolni. Valóban kell hozzá router, amit aztán a duo egységgel kell összekapcsolni. Onnantól pedig tényleg gyerekjáték. Csupán azt nem értem, hogy a mellékelt angol nyelvű leírásban miért a modemet írja.
Most megyek vele routert venni.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Kellemes hétvégét nektek!Bárki aki a fizetésének megfelelő módon él, a képzelőerő teljes hiányában szenved.
-
fodorp
csendes tag
A könyv mindig jó, viszont most net kellene.
A feltevésedre reagálva, nem hinném, hogy külön wifi router kell hozzá, mivel a leírásában is ki van emelve, hogy a duo egységet össze dugom a modemmel és utána párosítani kell a másik két wifi egységgel, amiket aztán a házban bárhová bedughatok, mivel a villamos hálózatot használja ez a cucc.Bárki aki a fizetésének megfelelő módon él, a képzelőerő teljes hiányában szenved.
-
b1sti
senior tag
Igen, mert igazából az üzletben lenne a lényeg! Sajna a gyenge wifi kártyám miatt szükségeltetik egy ilyen ketyere.
A másik dologról pedig csak annyit tudok, amit tapasztaltam is, hogy nagyon gyenge mindenhol a házban, egyedül az utca felé néző ablakban max 1es a térerő! Igazából én csak annyira gondoltam, hogy vmi jelerősítőt szerezni (talán az acces point, vagy a konnektorba dugható megoldások, - nem értek hozzá-)
[ Szerkesztve ]
-
b1sti
senior tag
Lehet, hogy rengeteg HSZ-re válaszolsz itt és ezért nem emlékszel már rá, de amikor a lent bemásolt pár sort írtam, akkor közvetlenül Te voltál az első hozzászóló! Na, de végül is mindegy, nekem nem okozott problémát párat lefelé görgetni!
"A másik egy hasonló dolog lenne, amiben a segítségeteket kérném. Nagynénémnél szeretném a szomszéd wifi jelét megerősíteni. A szomszéd nagyon rendes volt és megadta a jelszavát neki, csak sajnos nagyon nagyon gyenge a jel nála. Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel tehetnénk erősebbé a jelet? Leginkább a telefonon használják a netet, tehát nem letöltésre volna szükségük. Van laptop, amit igénybe tudunk venni, mert gondolom az elengedhetetlen lenne."
A laposom éteri viszonyai pedig adottak és, amit kértél képet, küldtem is neked, reagáltál is rá.... közölted, hogy ne körömpiszoknyi adaptert vegyek... így hát küldtem nagyobbakat, hogy szted milyen... erre vártam választ csak
[ Szerkesztve ]
-
b1sti
senior tag
Mit is takar a zanzásított?
Ezeket néztem, de Te melyiket/milyet javasolnál?
TP-Link TL-WN727N
TP-Link TL-WN723N
TP-Link TL-WN722NÉs a jelerősítésre van vmi ötleted? (nagynéném esetére gondolok, amit korábban írtam)
-
killerjohn
addikt
köszi a választ!
reméltem, hogy valami külső szerelési gond, ezért elmentem a villanyboltva, vettem új fali aljazot, meg lengőkábeleket, meg kábel tesztert. Újraszereltem saját magam, és lássanak csodát, meg lett az eredménye
-
Chereiose
addikt
-
ignisz
senior tag
Előtte megcsináltam a gyári visszaállítást, routeren keresztül próbáltam. Próbáltam közvetlen a gépre csatlakoztatni a tendát, de még annyira se ment. Mikor bejön az üzenet /Cannot.../ utána semmi nem történik, kilépek, s vissza ugyanazzal a címmel lépek.
[ Szerkesztve ]
-
szabi_zoli82
csendes tag
Milyen irányban hamisította meg a mérési eredményeidet? Most néztem a http://www.szelessavindex.hu/-t, a max segesség kb 140Mbps volt, de akadt 60Mbps-os mérés is. A speedtestnél ki kellett kísérleteznem melyik szerver tudja kiszolgálni a 240mbps-ot. Ez Bp-en a Telenor, a GTS Hungary LTD, és a SzerverPlex.hu; Dunaújvárosban a Digi. A többi szolgáltató belefullad 100Mbps körül.
-
szabi_zoli82
csendes tag
Driver reinstall elkészült. A legfrissebb illesztőprogramot letöltöttem a Realtek oldaláról. Van a gépben egy másik Realtek gigabites PCI-os kártya is, ahhoz is jó volt a driver. Egyszerre frissült mindkettőé. Ez az eredménye: http://www.speedtest.net/my-result/3859150325 A notebookon is megcsinálom majd ezt, attól függetlenül hogy abban Broadcom hálókártya van. A Wi-Fi-nek sem fog ártani. Köszönöm a segítséget!
-
szabi_zoli82
csendes tag
Ha az első bejegyzést elolvasod, ott szerepel hogy az asztali gépen sz@r a net, a notebook-on jó, az volt a referencia gép. A Wi-Fi-t az esetleges korlátok miatt nem is próbáltam. Kizárólag kábelen mért adatokat írtam be. De a driver eltávolítást megpróbálom. Az üfsz-on is jelezte a kolléga az esetleges frissítési anomáliát. Kivételesen egy hozzáértő személlyel beszéltem.
-
félisten
Szia!
Kb 1 méterre vannak egymástól,az asztal ellenkező oldalán. Ráadásul a modem és a router a monitor mellett van az asztalon, a tápkábel és mindenféle elektromos csatlakozó az asztal alatt van egy földelt, 8 csatlakozós, elég komoly kis elosztóban, hosszabbítóban.
Ahogy leírtad kipróbáltam, de semmi probléma nincs egész addig ,amíg be nem kapcsolom a HDD-t. Ahogy elindul, a netem szép fokozatosan leáll, kb 1 perc alatt. ( Torrent kliensnél látom ahogy csökken a sebesség.)
Amúgy még arra gyanakodtam , hogy amikor megjött a HDD, egyből azt adtam meg tárolónak a torrent kliensnek és ez az addig futó torrenteknél elég nagy zűrt okozott. Kiűrítettem a futó klienseket és nulláról elindítottam, de így is ez a helyzet. Teljesen tanácstalan vagyok."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen routert?
- Autóhifi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest