- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
csabsz13
aktív tag
közben én is megnéztem, rákérdeztem a router-em topicjában, szóval úgy néz ki elsőnek kipróbálom az UTP-n keresztüli kapcsolatot és azzal a lenti wifi megküldését egy másik routerrel (fent amúgy nem szükséges a wifi-jel, csak azért kapcsoltam volna be, hogy lefele sugározzon, hogy legyen mit tovább lőni...)
az elhelyezés miatt kérdéses még nekem, hogy jó lesz-e az UTP, mert az a téglalap alapterületű ház egyik végében megoldható csak, míg a wifi-s jeladás ugye jobb lenne a közepén a téglalapnak, ahol egyébként az emeleti router is van. de ezt majd kimérem, melyik jobb.a linkhez: már láttam és használtam is ezt a leírást, de nekem nem sikerült a DHCP tartományon kívüli IP-vel működésre bírni a sorban második routert - (sajnos a t-home HGW-je, egy CISCO router nem ad ki IP-t a DHCP tartományon kívül, még static IP-t sem - ez a leírásában is benne van).
mondjuk most egy új router lesz az első számú (ASUS an56u), megnézem annál hogy működik.@MaCS_70 és Jerry311 és And: elvileg belső antennás az a router, ami fentről adná a jelet és ráadásul nem is variálható, hogy mondjuk vízszintesen vagy függőlegesen tartom. szóval majd meglátom mi lesz, ha esetleg az UTP megoldás nem működne és mindenképpen wifi kell.
nagyon köszönöm a segítségeteket!
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
ejjj de jó hogy betévedtem ide és olvastam amit írtál.
nekünk három szobás lakásban van kettő tp-link routerünk és egy T-s router és modem egyben.
Kábelen csatlakozik a két router a modemes routerhez
majd egy egy szobába adja le a wi-fi jelet az eszközöknek, mobil tablet, stb.
érdemes akkor a leírtak alapján a csatornát változtatni, hogy minél "távolabb" legyenek egymástól?
bár nem tapasztalok bezavaró tényezőt, de azért érdemes állítani? vagy ha rendben van, akkor nem bolygassam szerinted?
válaszod előre is köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
csabsz13
aktív tag
egyéb hálózati beállítási okai vannak annak, hogy ott fent van a router.
illetve van lent is UTP, csak a fenti routeren van NAS funkció és olyan wifi kellene nekem a földszinten, amivel elérem a fenti router-re kötött HDD tartalmat.
(közben erre fele is próbálkozom, megnézem, hogy ha UTP-vel a fenti routerre kötök lent egy routert és csak a lenti fog wifi-t sugározni, akkor elérem-e azon a wifi-n keresztül a fenti routerre kötött HDD tartalmait)
nem egyszerű az élet nálunkAMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
-
mckay
aktív tag
jajj, de jól hangzó kis kütyü!
de ténylegesen van róla tapasztalata valakinek?én például egy olyan házba keresek minőségi javulást, ahol a powerline elveszíti a sávszél felét, és elveszíti a stabilitást - egy ilyen kütyü segíthetne a minőségen?
ebben a szóban forgó házban ugyanis a két óhajtott konnektor között kell lenni valami bibinek, pedig amúgy azonnal megtalálják egymást a powerline cuccok, szóval a fázis az megvan, de valahogy mégsem az igazi
viszont ugyanebben a házban, ha egy szobán belüli konnektorokra dugom a powerline-t (aminek ugye semmi értelme de próbának jó), akkor megvan a teljes sávszél, és nem is instabil
szóval erre a kihívásra jó lehet ez a kütyü? -
g.killer
aktív tag
Szia, köszönöm a választ! Ez valójában mitől függ, hogy működik-e? (az adó vevő távolságától a konnektorok számától és a hálózat minőségétől?) Mindezt csak azért kérdezem, hogy megéri-e vele elindulni tesztelni, vagy veszetfejszenyele? Mert a hálózat minősége tökéletes, de útban van kismegszakító és a három fázis is eléggé sanszos. Bár megérbé a hajcihőt mert mindennel együt így 20k-ban megálna míg ha wifi-re kényszerülök akkor az 40+k ami elég húzós nem beszélve a plusz hálózatról!
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
mckay
aktív tag
van a szomszédnak saját wlan-ja, hogyne, és persze nem is tudom a jelszavát, ebből a szempontból minden úgy van, ahogy lennie kell
és higgyétek el, tényleg rosszul érzem magam, hogy a telefonomról tudom pingelni az ő NAS-át
bár a PC-ről tudnám, akkor áthúznék néhány klafa filmeta villanyszerelés lenne a tuti megoldás, kell lenni valami közös fázisnak...
de sajnos ez nagyon bonyolult lenne, és nem is tudom, hogy ki finanszírozná, hiszen mindkét családnak isten adta joga, hogy powerline eszközt használjon...
de oké, mondjuk összedobják a pénzt, de hát ki tudja ezt megcsinálni?...
ahogy ezekben a '80-as évek eleji házban minden mindennel össze van drótozva...meg egyáltalán, informatikailag nem értem, hogy veszi magának a bátorságot egy router wlanja, hogy ne a routeren keresztül forgalmazzon
hiszen egybe vannak építve!
szoftveres-konfigos megoldás kéne, ez tuti!
fázishoz nem nyúlok, az még tutibb![ Szerkesztve ]
-
CarloConti
újonc
SSID bevan kapcsolva, másik laptoppal és a mobilokkal is gond nélkül működik a wifi. Ezzel a laptoppal viszont mióta beállítottam a routert nem megy a net (csak ha rákötöm a routerra) a wifijeleket látja csak ha rácsatlakozok egyre akkor kiírja a wifinév alatt, hogy "nincs internet", próbáltam vele másik routerra kapcsolódni és azzal se működik. (Eddig működött a wifi rajta)
A router egy TP-LINK TL-WR642G
WAN kapcsolat típusa PPPoE (nemtudom számít)
A wifi adapter: Dell Wireless 1705 802.11b/g/n (2.4GHZ)[ Szerkesztve ]
-
gabitoo88
tag
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
ujlakany1993
aktív tag
Nem veszek Wifi router. Mert ami kint van router az wifi-s. Csak nem elég a hatótávja. Deviszont van egy wifi range extenderem, ami használható megosztási pont ként is. Nagyon fasza is a szobába. De a számítógépembe jobban szeretem a kábeles netet. Ezért kell itt bent megosztani.
(#32888) Borisz76
Akkor ha ezt megveszem, jónak kellene lenni igaz? A Netem 40MB-vel jön lefele. Azért gondolom gigabites kell.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Gyárilag vannak beállítva a főrouter értékei, ahhoz nem is piszkáltam. Akkor alrouteren elég beállítani a LAN címét 192.168.1.253-ra, és a főrouter DHCP end-et is írjam át 192.168.1.200-ra ha jól értem?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Üdv!
Sikerült összekötni két routert, de a LAN-LAN beállítása után nem volt hálózat az alrouterre csatlakozott gépen.
Főrouter LAN címe: 192.168.1.254
Főrouteren:
DHCP start: 192.168.1.1
DHCP end: 192.168.1.253
Alrouter LAN címe: 192.168.0.1
DHCP kikapcsolva az alrouteren, és a két router LAN-LAN csatlakoztatva. Látják egymást (villog a LAN LED mindkettőn), de mint írtam nincs internet kapcsolat az alrouteren. Ha az alrouternek a WAN csatlakozójába dugom, akkor ugye LAN-on kap netet a gép, DHCP visszakapcsolása után pedig a WiFi eszközök is, szóval lényegében ez így működik, de nem tudom mi a hiba a LAN-LAN csatlakozás esetén, elvileg mindent úgy állítottam be ahogy a linkben le van írva.
(egyébként ez se gond, mivel két PC (1 laptop, 1 asztali) az alrouterre van csatlakozva, szóval ők elvileg egy hálózaton vannak)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Rendben, akkor így csinálom majd, remélem menni fog pöccre.
Köszi még egyszer!Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Köszi a választ! Olyan fogót nem veszek, holnap már be is akarjuk kötni, nem várom ki míg megjön, a wifi adapterem khm, kevés, nem bírom ki. Viszont akkor 3-4 fejet is veszek hozzá, hogy ha elrontanánk.
Ezt a LAN-WAN helyett LAN-LAN-t nem értem, miért jobb, de oké, megoldom. De ugye ebben az esetben is tudok wifi-n kapcsolódni az alrouterhez?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Ricco_hun
senior tag
És ha a lapos beépített wifijét kiváltom egy 4dBi antennás usb stick-kel az már képes "visszalőni" az irányított antennához? Többieknek: értem én, hogy eszközpár meg kutyámfüle, csak ha a laposon kívül még egy fél irodányi hálózati eszközt magammal kell cipelni, akkor az egész lapos értelmét veszíti. Ez az egész nem nekem kell, nem én találtam ki, csak próbálok valakinek segíteni. De ha azt mondjátok, hogy ez így nem igazán életképes és lehet próbálkozni de csak kidobott pénz lesz, akkor átadom az illetőnek, hogy felejtse el a dolgot.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
Jó, akkor 1-es verzió. Milyen antenna és router kéne, hogy működjön a dolog?
(tehát a cél: a routertől 300 méterre [egy irányba, nem kell körbe] elküldeni a wifi jelet, hogy normálisan lehessen netezni)
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Sordoran
addikt
Igen, WDS-re gondoltam bocsi.
Gyári firmware-el akarnám megoldani, de ha nem lehet, akkor kibírom ezt az egy hetet USB adapterről is.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Köszi, de nem akarok ilyen OpenWRT-vel bajlódni. Most akadt is egy kis gond a dologgal, elvileg mindent szépen beállítottam sima WPS-hez, de az internet kapcsolat hiába állt fel, nem jött be egy oldal se. A HGW-hez közvetlenül kapcsolódó eszközökkel se lehetett elérni semmit, reset oldotta csak meg. Nem is bajlódom inkább wifi hálózat toldással, majd összekötöm kábellel (csak venni kell ~17 métert). Kérdésem annyi lenne, mit kéne beállítani a TP-Link-en, hogy a másik wifi jelét vegye, és azt adja tovább gépnek LAN-on.
"Clinet Bridge avagy WISP Bridge mód" ilyet találtam egy oldalon, amivel csak LAN porton lehet kapcsolódni, ami nekem megfelelne addig míg nem lesz összekötve két router, de ennek beállítását nem találtam sehol.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Borisz76
veterán
Nincs olyan "átlagfelhasználóknak" szánt alaplap amiben ilyen 10Gib hálózati csatlakozó van.
Bár vannak külön hálókarik de azokhoz meg nem minden esetben van Win 8/8.1 driver.
Valamint az áruk is magas...A jelenlegi 8 portos gigabites switch-em is 30 euró körül volt...
Hasonló kellene de nem aranyáronSynology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
TBMC
addikt
tökéletesnek kellene lennie wifin is nemde bár? (egy 80rongyos routertől azért már elvárható, hogy fél méteren belül tökéletes legyen...) herótom van már a kebelektől...
ezektől eltekintve, továbbra sem értem a net szakadozása mért/hogyan befolyásolja ezt az egészet? valakinek ötlet esetleg?
-
kristoph08
csendes tag
Nem fut semmilyen fölösleges program, semmi olyan folyamat nincs működésben amiről ne tudnám, hogy micsoda és mit csinál.
Gondolkodtam már, hogy veszek új wifi routert, hátha amiatt van a hiba, amit nem hiszek. Vagy esetleg a gépbe egy hálózati kártyát, hátha az alaplapi Lan csatlakozó szakítja meg mindig a netet valami miatt, esetleg valami meghibásodás miatt.
-
kristoph08
csendes tag
Mind a kettőn a méréskor csak az futott, semmi egyéb program, max. a vírusírtó, de az is mindkettőn ugyanaz.
A drivereknek is rendben kell lenniük, mert kb. 1 hónapja telepítettem újra a gépet, pont emiatt a hiba miatt, sőt a lan drivert azóta is többször újra telepítettem.
Én magam másik kábellel nem próbáltam, de a szerelő aki jött másik kábellel ellenőrizte, de akkor is fent állt a hiba.@bambano
Nem tudom milyen infók kellenek, de készséggel megadok bármit. Az asztalin egyébként Win7 fut, a laptopon pedig Win10 és mindkettő nagyjából 1 hónapon belül lett újratelepítve. -
NEXT LP
tag
A ZTE jelenleg csak mint modem működik, a router része ki van kapcsolva. A 192.168.1.1-ről nem jön be semmi (LAN kábellel nem próbáltam és WIFI-ről is csak a TP-Linken keresztül, mivel a ZTE WIFI-ki van kapcsolva), viszont aki beüzemelte a ZTE-t azt mondta ne állítsunk rajta semmit. Ismét megemlíteném még, hogy ezek a WIFI belassulások/megszakadások már az előző modemnél is megvoltak, az pedig nem volt WIFI-s, csak egy sima mezei modem.
-
NEXT LP
tag
Az InSSIDer-t már régóta használom, küldhetek róla képernyőképet, ha az elárul valamit, a többit még nem néztem meg.
Nekem azt mondták, hogy a ZTE WIFI-je eleve be sem lett kapcsolva, de én nem tudom leellenőrizni, mert ágyhoz vagyok kötve, viszont az InSSIDer kijelez egy ZTE-t, de az lehet valamelyik szomszédé is. -
NEXT LP
tag
A ZTE wifijét nem használjuk, de most megnéztem és a csatornája messze van a TP-Linkétől. Nem igazán értem a második kérdésedet, hogy miért kell a TP-Linkben kikapcsolni a DHCP-t, az akkor is szükséges, ha a ZTE WIFI-jét egyáltalán nem használjuk? Azt még hozzátenném, hogy ez a probléma a korábbi nem WIFI-s modemeknél is megvolt.
-
-
Topikgazda
A csavarásmentes UTP azért érdekes... Unshielded TWISTED Pair...
Persze lehet, hogy valami árnyékolással megoldják, hogy olyan paramétereket tudjon, mintha árnyékolatlan és csavart lenne, úgyhogy kvázi az... De akkor megtévesztő a felirat, hacsak a .2 nem valami hivatalos jelölés.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Jazz
veterán
Olyanra gondoltam, hogy megosztásnál valahogy megadni hogy ki legyen jogosult, melyik számítógép, ha lehet ilyet.
Igen, az elérés volt az első fázis. Ez a második.
Nincs alháló, dhcp van, és egy hálón mindenki. (ezen nincs mód változtatni). A munkacsoport az egyedi. De baxhatom, az védelmet nem nyújt. Az androidos telefonon nincs munkacsoport és úgy eléri még is mint a sicc.Megoldás lenne a Win7/Win10 saját jelszavas-hálózati rendszere. (Anroidos teló szépen kéri is amint a W10-es géphez akarnék csatlakozni.) De XP-n ilyen beállításról nem tudok. Vagy valahogy lehet arra is ilyet csinálni? Vagy csak azaz egy megoldás van, hogy jelszavassá tenni a fiókot, és akkor kérni fogja azt a rácsatlakozáskor?
free your mind
-
Jazz
veterán
Ez alap, ezzel tisztában vagyok, azért köszi.
Végül egyszer csak jó lett. A netbios és a TCP/IP 6-os protokoll hozzáadása megoldotta a problémát. De az XP továbbra sem látja a Win10-es gépet.
Ennek közel lehet a win10 otthoni csoport (jelszóval védett) kezelésének?Más.: XP-n hogy lehet kikapcsolni a "hálózatfelderítést" úgy mint win10-en és Win7-en, hogy a hálózaton ne látszódjon a gép?
free your mind
-
Jazz
veterán
Engedélyezve. Most már látják egymást a munkacsoport számítógépei között. De továbbra is:
"\\ XY nem érhető el. Lehet hogy nincs joga a hálózati erőforrás használatához. Lépjen kapcsolatba a kiszolgáló rendszergazd.....stb.
Bejelntkezési hiba: a fiók jelenleg tiltott"Lehet hogy annak van köze hozzá, hogy létrehoztam egy otthoni csoportot a Win10-en, adott egy kódot. Amit elvileg a többi számítógépen bekéne írni....de az XP-snél hova.
free your mind
-
vacs
veterán
Na ennyire azért nem értek hozzá, szóval informatikus segítségét fogom kérni.
Jelenleg TP-LINK WDR4300-as gigabites router-em van, és hozzá (ténylegesen) 50/25-ös net.
Melyik a legjobb/ajánlott ár/érték arányú switch (wifi-s és nem wifi-st is írjatok kérlek)?
(#32157) And: nekem kellene a gigabit-es sebesség, ezért nem fogom megúszni switch nélkül!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
spe88
senior tag
Egyébként az mennyire gond, hogy a MAC klónt a laptop MAC címére csináltam, nem pedig a régi, működő routerére? Nyilván ilyenkor csak arra tudom klónozni, amiről megnyitom a router kezelőfelületét, szóval gyanítom manuálisan nem tudom neki megadni neki a régi router MAC címét!
Ez mennyire gond? Valószínűleg nem, de nem nagyon tudom, hogy mennek a dolgok! A szolgáltató ilyenkor látja a router MAC címét is és a routerre csatlakoztatott eszközökét is? Szóval, ha az egyik eszközre klónozom az új routert, akkor egyből működnie kellene nem igaz?
[ Szerkesztve ]
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
-
Nordik
őstag
Átfedés nincs a két csatorna között, az alsó szinten nem is tudok csatlakozni a felső routerhez annyira gyenge a jel.
Amúgy ez egy régi D-Link router bár már tudja az N-es szabványt. A laptop is tudja, viszont az alapbeállítás nála a 20Mhz és, hogy az N-es adatátvitel ki van kapcsolva, viszont azt bekapcsolnám.
Tehát ha stabil kapcsolatot szeretnék:
Router: 20Mhz és B/G/N
Laptop: 20MHZ és B/G/NTudom, hogy így maximum 65Mbps lesz a sebesség viszont valamiért nem szereti a laptop vagy a router szerintem a 40Mhz-t. Netán valami zavarja. A lényeg most a stabil kapcsolat. Egyébként albérletbe vagyunk, csak a lenti routerhez férek hozzá érdemben.
-
Tubica
senior tag
A Wi-Free-re nincs szükségem, de arra se tudok csatlakozni amúgy.
A másikat megcsináltam. Hiába írom be a kódot ( ami az eszköz alján van ) kis vagy nagy betűvel, nem fogadja el.
De a UPC9587959 számú wi-fi-re, például, telefon, tablet, laptop minden tud csatlakozni, ott el is fogadja a jelszót, de itt nem tudok mit csinálni.... 2 számítógépen is próbáltam. Mind a kettőn Win7 64bit van.
Üdv. Tubica
[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Tubica
senior tag
Köszönöm, de ez nekem nagyon kínai. Fogalmam sincs, hogy kell ezeket használni. Esetleg képekkel tudnád illusztrálni, vagy valami videóval bemutatni, hogy hogy kell beállítani, és elindítani a tesztet !
inSSiDer 2.1-et töltöttem le.
Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
bundaska
aktív tag
Szia!
Ezen gondolkodtam én is, de sajnos, a szoba ahol van jelenleg a router, ide van behúzva az UTP kábel, a nappali kb. 15m, ha át akarom vezetékezni, szerintem kb. 30m UTP kellene (Amikor kötötték, kérdezték hova húzzák a kábel, és ebbe a szobába volt behúzva az előző tulajnak az internet, így maradt ez a szoba, ez volt a legegyszerűbb).
Jelenleg van kint a nappaliban WiFi, csak a jel nagyon gyenge (ellenben a régi routerhez képes kicsivel erősebb a jel, és sokkal gyorsabb az internet pl. Mobilon, de adatátvitel Xboxra eszméletlen lassú), ezt kellene erősíteni valamivel.[ Szerkesztve ]
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
-
canniball
nagyúr
Nincs itt gond, korábban már működött a dolog ugyanezzel a routerrel, csak a pontos beállításokra nem emlékszem.
De mindegy, én itt feladom, életbe lép a B terv, köszönöm hogy próbáltatok segíteni![ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
handbrake
csendes tag
A router : IP: 10.0.0.1 DHCP: 10.0.0.100 - 115
B router: IP:10.0.0.2 DHCP: 10.0.0.120 - 130 Default gateway: 10.0.0.1, DNS: 10.0.0.1
C router: IP: 10.0.0.3 DHCP: 10.0.0.130-140A router SSID: BASE
B router SSID: BASE
C router SSID: HOMEB és C routeren minden tűzfal kikapcsolva!
-
gabor7th
addikt
-
bjz68
csendes tag
"Nem tudok olyan esetről, hogy a linkelt beállítással nem működött volna rendben egy routerhez vagy modem-routerhez csatolt router. Pedig már jó egy néhányat összedrótoztak vagy WiFi-n összekapcsoltak így."
Tegnap este megpróbáltam az ajánlott leírás alapján beállítani és úgy tűnik sikerült!
A "B" routeren a DHCP=Off beállítás volt a kulcsmozzanat, eddig be volt kapcsolva ez az opció.
Hálás köszönet -
Amartus
senior tag
Próbáltam, de sajnos ez azért nem jó, mert az upc-s routerben csak 16 mac címet tudok megadni a mac cím szűrésnél. És bár nem csatlakozik egyszerre ennyi eszköz, de van ennyi, és mindegyiket berakva, letudom védeni maccím szűréssel is a hálót.
Istenem, tele van csillagokkal...
-
Gabesz87
veterán
Printer IP címe? Azt meg hogy tudom megnézni? Most melóban vagyok, délután majd megírom. De egyébként elképzelhető, hogy az is probléma, hogy rossz IP-t adtam a routernek, mint kiderült még este. 192.168.0.1-ről megváltoztattam 192.168.1.1-re. És a HGW IP-je meg 0.1. SZóval most még a router setupjába sem tudok belépni. De majd meló után újra próbálkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest