-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
1. - Smooth görgetést be lehet állítani valahogy? - (szabadonfutós egérgörgőm van)
Nem. Korábban volt rá lehetőség, de az Aurára átállás óta már nem létezik ez a flag, maximum bővítménnyel érheted el (Chrome Web Store-ban is érdemes keresgélni, van rá, de nem ajánlom egyiket sem, mert nem ismerem őket).2. - Fájlok letöltésekor a 12.x-ben volt olyan, hogy megnyithattam egy tetszőleges programmal, és nem csak letölti azt. Ezt be lehet állítani?
Nem.3. - like és egyéb facsé gombokat, feliratokat milyen tiltással tudnám eltüntetni? Adblock-ban ezt használtam, de már nem túl jó:
DIV[class="facebook"]
DIV[class="share"]
IFRAME[src^="http://www.facebook.com/plugins/like.php"]
Ez működik itt is, maximum annyi kitétel lehet, hogy a három szabályt új sorba vedd fel, és ne vesszővel elválasztva írd be.Ami még hiányzik a 12.x-ből az a ctrl+Enter belépés
Mondj le róla, ahogyan a rendes jelszókezelőről is.szebb betűtípusok nagyításnál
Nekem ezzel nincsen problémám.a fülsávon dupla klikk-kel új fül létrehozása.
Mondj le róla, egy éve kérik tőlük, de ennyi idő kevés volt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest