Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz zsolt501 #1580 üzenetére
A speedtest-cli --list paranccsal ki kell listáztatni az elérhető szervereket és a nevek előtt lévi ID számot kell beírni a következő parancsba:
speedtest-cli --server 3715 és akkor ahhoz a szervehez kapcsolódik. 3715 a dunaújvárosi digi szerver ID száma. De nem biztos, hogy neked ez a jobb, mert ő automatikusan a rövidebb latency idő alapján választ szervert.Amit te webes felületnek hívsz azzal az a baj, hogy ott nem csak az op rendszer más, hanem a hardver is. Így nem biztos, hogy az eredmények összehasonlíthatók. A másik linuxos eszközödön le tudod ellenőrizni? Ott mi a hardver?
Jó neked! Én a 100-as digi mellett 91-nél még többet sosem tudtam mérni. Este jó ha 75. Az OMV-én 80 körül mérek, este 60. Pedig a latency idő stabilan állandó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Suzuki topik
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest