Hirdetés
-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee0817
tag
válasz
eurolac #1413 üzenetére
már a kezemben volt a telefon így teljesen lényegtelen volt
egyébként a hírdető tábla az csak olyan volt hogy vagy 3-4 kis fecnivel le volt ragasztgatva a 9-es a 29 ezernél és filccel lett átírva 0-ra, szóval nálam hitelét veszti az ilyen
persze ha épp vettem volna, biztos hogy reklamálok
a másik hogy a dolgozók mennyire felkészültek, azt az mutatja hogy mikor én vettem a telefont, 1 év garanciát adtak rá. az nap este telefonon panaszt tettem, a hölgy megigérte hogy utána érdeklődik ez ügyben. közben másnap délelőtt kinyomtatott hivatalos sajtótájékoztatóval mentem át és kértem a 2 év garanciát, meg is kaptam (infóként mind a 3 esetben ugyanabban az üzletben és a telefonos hölgyike is ugyanabban az üzletben dolgozott). aznap délután felhívott az előző esti hölgyike hogy utána járt és a regionális kommunikációs marketing menedzser koordinációs trading sales man hölgy valaki azt mondta neki hogy csak 1 évet adnak rá. gúnyos kacajjal elmeséltem neki hogy én délelőtt voltam a tesco által kiadott hivatalos sajtótájékoztatóval a kezemben és megkértem hogy járjanak utána és huzamosabban járjanak már utána hogy kinek mi jár mert mondom úgy néz ki hogy itt az emberek arcára nézve megy hogy ki kap 2 évet és ki kap 1 év garanciát és senki sincs tisztába vele hogy mire mennyi jár (egyik eladó kérdezgette a másikat hogy akkor mennyi is jár rá).
-
Peat;)
veterán
válasz
eurolac #1215 üzenetére
Nálam nem változott a gps, gyorsan és jól teszi dolgát.
Akinek nem akar jelet találni ott mindig ajánlott egy újraindítás, vagy kikapcsolás bekapcsolás. A samsungom sokat csinálta és ez segített neki, de más androidos telefonoknál is ajánlatos ezt megtenni ha érthetetlen módon nem talál jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest