-
IT café
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÉCSÉ
csendes tag
válasz
Zorro(hun) #5686 üzenetére
Ja, 50%-os emelés...fel lehet mondani, amúgy csak a mobilelőfizut, úgy hogy maradjon az exdigi csomag? Vagy már az is csak ohne-ra váltással működik? Van most náluk 2 mobiltarifám, amiből az egyik tökre felesleges, a másik helyett meg egy nagyobb T-s csomagra ruháznék be. Mindig is csak másodlagos volt a net miatt a digimobil nálam.
-
user01
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #5686 üzenetére
Azok a vodás csomagokról szólnak! Ott van a végén, hogy "csak Digi Mobile ügyfeleknek, Vodafone-nál."
Ezek az eredeti Digimobil csomagok nevei:
● a DIGIMobil Plusz 2.990 Ft/hó
● a DIGIMobil MAX 2.990 Ft/hó
● a DIGIMobil Junior 1.990 Ft/hóHasonlítsd össze az általam belinkelt csomagnevekkel, amik már a Vodás/One-os nevek!
Én most februárban váltottam, akkor még lehetett... Hogy most mi van, nem tudom, de ne offoljuk tovább a topikot!
Ennyi! -
user01
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #5676 üzenetére
Ahogy MadMancs is írta, azok az általad kért One-os díjcsomagok!
Ugyanazokkal a feltételekkel lehet(ett?) igényelni, mint az eredeti Digis csomagokat, azzal a különbséggel, hogy egy év hűséget kell vállalni. -
MadMancs
veterán
válasz
Zorro(hun) #5676 üzenetére
Ezek a One os díjcsomagok amiket átszerződött digimobilosok köthetnek. Vagy valasztjatsz bármelyik honlapon elérhető publikus tarifából.
-
user01
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #5662 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz
Zorro(hun) #4316 üzenetére
Van Felhasználónév? És az mi? Nálam email cím + jelszóval enged be.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Zorro(hun) #4316 üzenetére
Szintén...
-
MUP95
csendes tag
válasz
Zorro(hun) #2547 üzenetére
Exdigis.
Ügyfélszolgálaton kötött szerződéskor írták ezeket le. -
4Grider
nagyúr
válasz
Zorro(hun) #2547 üzenetére
Ehhez az árhoz kell havi néhány 10e Ft-nyi mobilszámla is...
-
gulyasa
őstag
válasz
Zorro(hun) #1587 üzenetére
Az érveléseddel az a probléma, hogy a Digi Online csak egy plusz lehetőség volt (jelenleg még működik hó végéig), nem volt az előfizetéssel megvásárolt szolgáltatás része. Nem is volt meg benne az összes digitális csatorna.
-
Adams84
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #1587 üzenetére
Valószínűleg az lesz a kommunikáció, hogy ezt az extra, kényelmi, díjmentes, az Eht. (Elektronikus Hírközlési Törvény) hatálya alá nem tartozó kiegészítő opciót (Digi Online) valójában a Digi szüntette meg (csúnya Digi, rájuk kell haragudni
), a One pedig csak a saját szolgáltatásaihoz tudja biztosítani a One TV app hozzáférést.
Ha esetleg nem várt mértékű felháborodást váltana ki a Digi Online-t aktívan használó exdigisek körében, hogy rá vannak kényszerítve a One-ra váltásra, talán üzletploitikai okokból kaphatnak valamifajta hozzáférést a One TV apphoz, de én ennek minimális esélyét látom
-
Adams84
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #742 üzenetére
Szerintem a volt digiseknek leginkább akkor érheti meg átszerződni, ha egy vagy több mobil előfizetést is áthoznak a One-hoz (akár másik szolgáltatótól), mert akkor lehet érvényesíteni a 20-30%-os Lakossági sávos kedvezményt a jogosult vezetékes és mobil szolgáltatásokra is.
Persze az sem kizárt, hogy előbb-utóbb speciális ajánlatokkal keresik meg az exdigiseket. -
Raga
senior tag
válasz
Zorro(hun) #659 üzenetére
Nekem most a one elindult a digi ügyfélkapu továbbra sem lép be
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Nálam mindkettő megy, de a One app bejelentkezés nyögvenyelős.
Már az új jelszónál is volt hiba. Nem válaszolt az app->sikertelen azonosítás. Majd kilőttem az egészet, újra bejelentkeztem az új jelszóval ott meg az app nem kapott sokáig választ majd még egy újrázás után belépett. Látszólag minden rendben, számlát is jelez. -
lala666
őstag
válasz
One app nem hajlandó működni....
-
NoOne1976
őstag
válasz
Zorro(hun) #550 üzenetére
Annyit, hogy nincs jelentősége annak, hogy 111 vagy 114 csatornáról van szó, mielőtt valaki azt mondja, nem összehasonlítható.
Az meg hogy benne van az Rtl is, engem pont hidegen hagy, mert eddig se kellett, ezután se fog. Fizetni viszont muszáj érte, hiába úgy néz ki mintha ingyen lenne, valójában be van építve az árba. (Gondolom kötöttek egy megállapodást, hogy egy előfizető után ennyit adnak érte, az Rtl-nek meg megéri így, mert egy nagyobb megrendelői körhöz jut, a One meg mondhatja, hogy ezt adja a csomagban.)
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest