Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
Szerintem meg nem mindig a pénzről szól .... .... nekem pl. a 3D fontosabb, mint a "4KHDR" (többek között ezért is maradt ott az a Grundig, ahol volt, pedig elég csábító volt a lehetőség), másnak a 3m-es kép fontos, megint másnak meg az, hogy az elérhető legújabb technológia legyen benne .... de mindettől független (és ha már ez az "OLED topik") az az egy dolog biztos, hogy egy akármilyen OLED TV vásárlásával sem lehet nagyon mellényúlni, ha a(z általános) képminőség a fontos, még tartalomtól függetlenül is .... a többi meg mind "egyéni igény" ....
Hmm ....
-
hm15
senior tag
És miért nem projektor ha már a méretekkel dobálózunk
Nekem van egy kis moziszobám, ami után nem hiányzik, hogy OLED-en filmet nézzek, sportműsorok és hasonlók kielégítenek tévézni, mert a mérete miatt filmekre már nagyon kicsi lenne visszamenni 55" köré. Ha viszont az OLED-et szoktam volna meg filmnézésre, akkor brutálisan nehéz lenne átszokni egy átlagos projektor (mint amilyen az enyém is) nagyságrendekkel rosszabb képminőségére, hiába a 2-3-szoros képátló. 20-30 milliós projektror is csak közelíti az OLED minőségét. OLED után megrögzött mozi szeretőnek kell lenni, hogy csak úgy odadobd a minőséget a képméretért.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Mindent a StreamSharkról!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Amazon Prime Video
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest