Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Maltheus #107113 üzenetére
Többek között ezért sem jó:
[link]Colorimeterrel önmagában nem lehet kalibralni, beepitet korrekcioval sem. Beepitett korrekcioval is felre mér akar deltae 3-al is, osztottam már meg itt merest. És a g3 gyarilag deltae 2 körül van ezt el lehet így rontani delltae 5re is a valóságban ezért fizetni badarság.
Újjat vedd meg aztán reseteld a képmódot vagy egy factory reset még jobb
Ha csak nem használnak spectrot, de én nem tudok még külföldi boltról sem ahol hasznalnának, mindenhol c6 hdr2000 vagy c6 hdr5000 colorimetert használnak önmagában, ami baj.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
addikt
válasz Maltheus #107113 üzenetére
Normális esetben eleve nem "kalibrált" egy TV, hanem bontatlan, és arra lehet kérni ilyet. Már akinek kell...
Másszóval van két bontott TV, amiből az egyik sokat, a másik keveset ment, és még el is rontották a beállításokat.
Szerk.:
Amikor nekem küldtek olyan TV -t, ami véletlenül(?) be volt "kalibrálva", akkor én azt mondtam a MM -nak, hogy köszönöm, de én új TV -t kérek. Nekem ez már használt. Tök mindegy, hogy mennyi rá a garancia.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest