- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Szio!
DZ09-es órához melyik programot kell letölteni a marketról? Mi a neve? -
blt.62
őstag
Az mitől van hogy az F1-es karkötő nem akar csatlakozni az iPHONE-val? Csak homokórázik a bluetooth jel. Az lehet hogy az iPHONE "SE" tipus a karkötő meg 8.0-tól felfelé működik csak?
-
blt.62
őstag
Az Amazfit Bip-ről mi a véleményetek?
-
blt.62
őstag
válasz
energomatt #5591 üzenetére
Jó igazad van. Nem ide szántam.
-
blt.62
őstag
Az F1-be is van “Tétlenség figyelmeztetés” ???
-
blt.62
őstag
Szio. Miért van az hogy 10cm-re van egymástól az F1 karkötő és az androidos mobilom de pontosan 10 percenként a karkötő búgni kezd és mutatja hogy nincs bluetooth kapcsolat. Amint megnézem a mobilon a Wearfit programot rögtön mutatja hogy újra van kapcsolat. Egy bluetooth jel - jobbra nyíl- egy kis mobil. Ez az ikon jelenik meg pontosan 10 percenként. Ez karkötő hiba?
Azt is kérdezném hogy a Wearfit programban a jelzés beállításoknál mit takar a "kakao talk"???? -
blt.62
őstag
Ezeknél a 8000ft-os DZ09-es óráknál nem lehet plussz órakijelzés módokat rárakni? Hívást lehet vele indítani es fogadni. Üzeneteknél ugyan ez. Viszont nem tud jelzést adni ha messzebb kerül az óra a telefontól. Ha az órán fogadom a hívást akkor én az órán jól hallok mindent viszont amit az órába mondok az darabos és torz. Tudom nem lehet csodát várni ennyi pénzért.
-
blt.62
őstag
Miért van az hogy DZ09-es óránál hiába állítom be kézzel az időt nem mutatja 24órás módban. Hogy lehet ezt beállítani?
-
blt.62
őstag
Szio. Kaptam egy Dz099-es okosórát. Hogyan tudom blutoothon összekötni őket? Kell valami programot letőlteni a marketről a mobilra? Bocsi de nem vagyok jártas ebben ezért kérnék segítséget valakitől aki leírná hogy mit csináljak.
-
blt.62
őstag
Szio. Szeretnék olyan okosórát ami magyar menüs,fémszíjas, nagy kijelzős, és jó az aksija. Nem muszáj hogy kezelje a sim kártyát. Jól nézzen ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- További aktív témák...
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest