Új hozzászólás Aktív témák

  • Csicsikov

    csendes tag

    válasz Clemi #13831 üzenetére

    Üdv!

    Nekem is ilyen Tamronom van, a különbség csak annyi, hogy az enyém Nikon vázon dolgozik. Mivel állványom nincs, ezért egy stabil helyre helyeztem a gépet és így a VC működése mellet figyeltem a keresőben a képet. Az általad leírt jelenséget tapasztaltam, azaz a kép tényleg lassan mozgott, a fókusztávolság függvényében egyre érzékelhetőbben. (tehát 70mm-en nem lehetett annyira észrevenni mint 200mm, nyilván) Ha jól tudom azonban állványon amúgy sem szokás stabilizátort használni. Kézben tartva meg, hát nem igazán érzékelem a dolgot, teljesen jól használható, szóval a stabi teszi a dolgát, nem hinném, hogy gond lenne vele. A linkelt videón is látszik, hogy a stabilizátor használat mellet is mozog enyhén a kép. Szerintem ez pont ilyen.

    Az élességi problémákra nem tudok reagálni, az tény, hogy ez az üveg 200mm felett már nem az igazi. A képeidet meg amúgy sem tudom megnézni:D.

    Ha még nagyon bizonytalan vagy akkor garancia esetleg?

    Azt hozzá tenném, hogy ezen az egy objektíven kívül más stabilizátoros objektívem nincs, és nem is használtam, tehát más márkákkal nem tudom összehasonlítani.

    http://www.flickr.com/photos/mdavidphotos/

Új hozzászólás Aktív témák