Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz Santiagain #12826 üzenetére

    Okés, akkor kérlek küldj nekem hitelre d4 meg d800 vázakat, és ha nem fizetném ki, akkor ott nyugodtan kereshetsz ;]

    @(#12827) Konflikt: Nincs sehogy sem AF azzal az obival. Mint megtudtam, a Samyang csak fix és csak AF nélküli obikat gyárt.

    @(#12828) bigsee: Egy d300ason volt. Az exifben látszik, hogy milyen beállításokkal készültek egyes képek :)

    Összességében viszont azt tudom mondani, hogy a 8mm-es nagyon okos kis üveg, ha most lenne pénzem erre meg egy 10.5ös nikkor fisheye-ra akkor nagy valószínűséggel inkább ezt venném, mivel egy halszemnél belövöd az élességet végtelenre nagyrészt, és f8-nál már az is éles ami nem :DDD
    Építésileg jó üveg, kényelmes is, meg pofás, ha valakinek ez számítana. A fókuszgyűrű kellemesen állítható, tehát összességében megéri az árát.

    A 85-ös az tényleg csak ott vérzett el nálam, hogy nincs AF, nálam egy portréobinál ez halál. Hiába van valakinek nagy keresőjű gépe (most nem rád célzok gab.m :D ) , attól még manuál az egész, és ha valaki nem szívleli az ilyet, annak akkor macera lehet. Bár amennyiért mennek használtan ezek az üvegek ... úgy már más a kérdés, annyiért megéri :)

    De vicces egy cég ez a Samyang. Voltak ott tolózoomok, meg 2db tükrös obi. 40-ért mérik a 400 meg a 600mm-esüket, magyarázta a jóember, hogy á csak kicsivel lágyabb mint egy rendes obi, de állvány meg kellő fényviszonyok híján nem próbáltam ki, holott kíváncsi lettem volna rá. Annyiért játszani is megéri.

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák