Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
2021 ben jött EUs törvény a háztartási gépekre, ami 7 év alkatrész ellátási kötelezettséget ir elő. [link] A számtech cuccokra célországos szabályozás van ( de min. 2 év ) Ha nem tudnak teljesiteni akkor: csere vagy az értékéig 'kedvezményt kell adniuk. [link] Bocsi,de én németből már sokkal jobb vagyok csak ilyen linkeket tudok adni. Ha genyáznak akkor meg fogyasztóvédelem. Itt Ausztriában paráznak a helyi fogyvédő szervtől, mert harcosak és szempillantás alatt perelnek. Elég emliteni őket és megoldódnak a gondok ( bár eleve nem szoktak szemétkedni errefelé a gariztatással )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Minden gyártónál van RMA, csak kérni kell a webfelületükön az eljárást. Nekem éppen most van folyamatban egy ADATA HDD gariztatása. Vissza kellett küldeni a hollandiai EU központjukba és a folyamat végén ingyen küldik a csereterméket. ( számla kellett róla, de nem feltétel, hogy a cim és a név egyezzen a gariztatóval, máshol is igy megy. )
-
törölt tag
-
törölt tag
Kis töprengés után a következő megállapitásra jutottam : akinek több esze volt egy amőbánál az kivárta a mai bejelentést és nem vett pár nappal előtte kártyát. De ha már megvette: a mai napig nem bontotta szerteszét, nem vett blokkot rá, plusz az eredeti fekete hőpadokat nem vágta ki a kukába. Modiknál lehet névváltoztatást kérni agyhalott baromra ?
-
törölt tag
Személyes sértésnek veszem ezt az alacsony árazást...ilyen olcsón tuti nem veszek.
-
törölt tag
válasz Alvin_ti4200 #34727 üzenetére
Drukkolok az AMD nek. Mondjuk nálam kiesnek, mert iszonyat csirkék a kártyáik Davinci alatt. Az ideiglenes 5700XT helyett kaptam próbára egy 6950XT^t, ami unyanolyan tré volt. Most farigcsálom a nyaralós vidiket , teljesen más univerzum az RTX 3090.
-
törölt tag
válasz warcat #34716 üzenetére
Sok ismerősöm van, akik 2.5e€ környékén egyből vennének új csúcs kártyát. ( ez még mindig havi fizu alatti ár itt és gond nélkül megfizethetőnek számit egy 2 keresős háztartásnak) Polarizálódott a társadalom, épp pár napja kávézás közben olvasgattam a reggeli újságomat: egyik főcim: gondot okoz az infláció az élelmiszer árakban egyre több embernek. Alatta másik főcim: hosszú sorok Bécsben az új 'ájfonra várva.....Szóval lesz rá kereslet, még magas áron is ( szvsz ).
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Na kivi leszek mibe fog fájni egy 4090,4080. Belőttem magamnak egy személyes lélektani árhatárt amit hajlandó leszek kiadni értük. Lehet súlyosan bilibe fog lógni a kezem, ma du.5 kor meglátjuk.
-
törölt tag
Jó lett, nagyon patent minden érték. De van azért itt is 2 féle megközelitési lehetőség: 1, de jó. hogy 14 fokkal jobb a sima hátlaphoz képest a hotspot, nézőpont 2 : ennyibe fájós aktiv hátlapért csaaaaaaaak 14 fok, wtf ?? ( ) Csak, hogy tisztázzam, én ez első állásponton vagyok.
-
törölt tag
-
törölt tag
Egyenlőre mérés csak ez van. Új a win, octo sincs még bekötve, a lötty keringési sebessége a legalacsonyabb beállitható érték. Még baszkurálom ( de én alapvetően pár éve lejöttem a tesztelgetésről és a banchmarkokról ). Nyaralásból van 2TB ProRes BMPCC4K anyagom, Davinci Resolve 18 fusionra lett véve a kártya, jah van még BF 2042m, amivel hónapok óta nem játszottam. Csövi vagyok én az itteni PH-s hardcore réteghez képest na Sok sikert az EK aktiv cucchoz, drukkolok neked.
-
törölt tag
Szopóág után nagyjából kész lettem. Sajna csavarhiányos lett a blokk, mert ha passzolt az I/O cover, akkor 2 csavarhely furat nem stimmelt a blokkon. Ezen tököltem órákig, végül nem sikerült minden csavart a helyére tenni. Innentől kezdve demokratikus alapon mindenki eldöntheti, hogy az EK és/vagy a Zotac pontatlan, vagy én vagyok nyommer. Csilivilit nem is kötöm be ma. Iszom egy Gössert ( vagy többet )
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz ScomComputer #34573 üzenetére
Sorry, de már asztalon van a kártya, megy rá a vizesblokk, épp csak kipróbáltam van e élet benne ?
-
törölt tag
válasz laychi #34502 üzenetére
1178 ba fájt, egy éves kamatmentes részletre, ingyenes szállitással, szerdán jön. Most már marad. ( bár kétségtelen a Palit nagyon jó ajánlat, ha van hozzá vizesblokk. Nekem ellenben fontos volt, hogy ne kelljen kiadni érte egyszerre sokat, asszony kinyirt volna közvetlenül nyaralás után.
-
törölt tag
Hali, lőttem egy Amazon warehouse Zotac 3090 Tninityt. Annyira jó áron mérték, hogy nem tudtam otthagyni, ráadásul egy éves kamatmentes részletre adták. Kap vizesblokkot. Kérdés: van ezeken a kártyákon valahol valamilyen gari matrica ragacs ?
-
törölt tag
Ennek ellenére, ha épp gyártásban lévő kártyákkal éred el a kb. egy év várakozást, akkor van sansz, hogy kapjál zsugát. Persze arról néma csend van, hogy mi az ami nem jön soha gyártás hiányában. Nekem ez a 2 aktiv maradt, de abból a legrégebbi szerintem soha nem fog megérkezni, mert már kifutott a XC3 black gaming széria, a másik pedig még túl friss. De nem nyekegek, mert végül is kaptam 4 VGA t, de ' asszem itt a történet vége.
-
törölt tag
Más azért a valóság. A legfontosabb, hogy az EU ba elenyésző számú kártya érkezik, az államokhoz képest. Leszarják Európát. A sorrend teljesülésében eddig is zéró logika volt. Kollégám ( szintén Ausztria ) kismillió kártyára iratkozott fel és neki volt olyan, ami 5 hónapra megérkezett hozzá, mig nekem ugyan az a VGA csak több, mint egy év elteltével érkezett meg. Hogy ebben az egész előjegyzési rendszerben mi a megvalósulási fázis főleg az EU ban csak az EVGA tudja, de konkrét infót persze nem közölnek róla.Pár hónapja szinte csak 3060TI érkezik. Teljesen random, mikor mit küldenek ( de mostanában leginkább semmit )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz keIdor #28653 üzenetére
Nálam se volt tudatosság ebben a mikró scalperségben. Melóhoz ( davinci resolve ) kellett kártya, de hát nem volt az elején semmilyen áron sem. AMD VGA k meg iszonyat trék a program alatt. Evga oldalán annó előrendeltem az összes 3080-3090 kártyát, majd egy év várakozás után elkezdtek megérkezni az értesitések. Ennyi a sztory.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MPowerPH #28639 üzenetére
70 zsuga, nem semmi .( de jól tetted, grat hozzá ) Én 4 kártyát kaptam eddig, abból 3 került eladásra. Kettőt várok még, de lehet csak egy lesz, mert RTX 3080 XC3 BLACK GAMING ( 719 EUR plusz VAT ) nem igazán indul mostanában az EU felé. Evga admin főisten szerint is igazán a FTW3 ULTRA GAMING széria reményteljes a várólistán. Meglátjuk.
-
törölt tag
válasz MPowerPH #28634 üzenetére
Nem bányászok. Nincs kedvem hozzá. Sajna az EVGA e hónaptól lezárta az előrendeléseket a 3XXX kártyákra és csak 2 aktiv maradhat. Eddig jól lehetett velük kaszálni. Igaz türelem kellett hozzá, mert átlag 11 hónap után jött értesités és csak 8 órás időablak volt a paypal vételre, alvásidőben is rá kellett nézni az emailekre ( ezt most növelték 20 órára )
-
törölt tag
Jó egy éve előjegyeztem Evgáéknál rengeteg kártyát msrp n. 3 eladása után a 4. az előzőek eladási haszonból már ingyen volt. Most 11.étől, csak 2 aktiv előrendelésed lehet, de még van betárazva 2 kártya közel egy éves dátumokkal, Azok eladásából plusz jelenlegi 3090 árából meg ingyen lesz majd egy Lovelace. Bányászok nélkül ( isten áldja őket ) sose lett volna ilyen sansz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Filmvilág
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest