Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ide is felraknám ha nem gond.
Probléma a következő. Eddig egy Sapphire Radeon RX 6900 Xt karim volt, amit lecseréltem egy Asus Rog Strix 3090 OC karira. Windows szépen indult is, igen ám csakhogy indítva a legújabb driver telepítést elindul majd jönne a rész hogy villogtatja a karit de innentől csak fekete képernyő, majd egy idő után monitor kikapcs mert nem talál video karit, közben a háttrében a win fut. Utána újra indítom a gépet kifagy a win vagy ha elindul akkor meg problémát jelez a vga driverrel. Az előző karit DDu val szedtem le. Bármit próbálok a windowson csak akkor van kép ha a vga driver nincs telepítve. Mi szívat? Tud valaki segíteni? Nem szeretném ezért a windowst újra rakni, játékokat előlről kezdeni stb. Sajna az Epic vmi trágya, hiába hivatalos játékaim vannak de nem folytatja ott az állást ahol abba hagytam, a steam az igen.
Szvsz itt valami nvidia amd harc lehet a winnél, mit kéne még leszednem stb, hogy fel tudjam rakni a vga drivert ?
Előre is köszönöm az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest