- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Passz komolyan, annyira mindenki azt mondja mennyire jo, hogy kezdem erezni tenyleg hulye vagyok egy egyszeru paszta felkenesre, amit az MX4 hasznalata megcafol
Egyedul azt tudom elkepzelni hogy pechemre egyetlen egyszer nem fekudt fel rendesen a GPU a hutore amikor ezzel a Hydroval probalkoztam.
Es ezt a gyari huto visszarakasa konkretan jo parszor megerositette bennem, ugyanis azt is csak MX4-el tudtam "gyarira" visszahozni hofokokban.Mostani szerelesnel eleg rendesen meghuztam a csavarokat a pumpanal, szinte fullon amit engedett, majd kb negyedet visszaengedtem mind a 4 csavarbol, nem akartam, hogy nagyon nagy nyomas alatt legyen a GPU+a PCB.
Kulfoldi forumokon is irt egy csavo ilyet, hogy meg kell tepni a csavarokat, de azert a full elott erdemes picivel megallni.
Egyelore hagyom az egeszet a pitsaba, a vegen azzal b.com el a VGA-t hogy halalba kinozom a sok szerelessel.Jah masik okossag, most neztem hogy ramsunik nem igen fognak felferni a Kraken pumpa kerettol...konkretan lesz par ram modul aminek kb a felere megy majd fel rendesen...VRM...az szinte egy az egyben a pumpa keret korul van, szinte lehetetlen lesz oda barmit bevarazsoljak
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Politika
- Sorozatok
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Fc25 Ps5, posta az árban
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 14" Retina / M3 Pro / 18GB RAM / 512GB SSD / Space / Apple Garancia