Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
Egy kicsit elmegyek „holidayni”, erre tessék - piff-puff - itt a Nothing OS 3.0!
42
-
miqlas
őstag
Az iPhone a kapudrog az Apple világában. Az trend most már lassan egy évtizede, hogy az emberiség, lassan de stabilan szellemi lejtõre lépett.
Az alma pedig ügyesen kihasználja ezt + a csordaszellemet és a vagyok valaki, mert iPhone-om van gondolkodást ...Persze volt idõ, amikor az Apple arra építette a stratégiáját, hogy „én különb vagyok, mert egy kicsi, geek közösséghez tartozom” ...
Az Apple pont azzá vált, amit anno kigúnyolt!
42
-
miqlas
őstag
válasz Csápájev #593 üzenetére
A Blackmagic sem látja, sõt a Camera2 API Probe sem látja!
A nothing.community oldalon van egy topic, ahol ezen mérgelõdünk! Amúgy a Nothing a hunyó!42
-
miqlas
őstag
válasz Csápájev #581 üzenetére
Igazad van!
Ez kell nekünk! Amúgy nem basztam el a rendelést, mert én itt rendeltem, utána láttam, hogy az Aqua-nál is van!42
-
miqlas
őstag
válasz Csápájev #545 üzenetére
Nincs melegedés! Még augusztusban sem sikerült a környezeti hõmérséklet fölé vinni, persze, ha kint hagyod a tûzõ napon, az más tészta, de akkor kikapcsolt állapotban is túl tud hevülni bármelyik telefon!
A RN7 már 30 fokos levegõ hõmérsékletnél is hajlamos volt throttlingolni fotózás közben ...42
-
-
miqlas
őstag
-
miqlas
őstag
válasz Csápájev #499 üzenetére
Mirõl akarsz váltani?
Én Redmi Note 7-rõl váltottam és vert a víz, hogy nem akarok 6,3"-nél nagyobb kijelzõt, mert túl nagy lesz a telefon. A Pixel 6a és 7a között vaciláltam. Az egyik haverom meg az iPhone 12 vagy 13 minit ajánlgatta, de ... ne már !
Egy hónap gondolkodás után vettem a fáradságot és össze hasonlítottam a RN7, a Pixel 7a és a NP2a méreteit (a különbség mm-ben: magasság +2,5 / +9,7 szélesség: +1,1 / +3,4 vastagság: +0,5 / -0,4) és ez meggyõzõtt arról, hogy ha tudtam élni a RN7-tel, akkor nem lesz gondom a NP2a-val sem ...42
-
miqlas
őstag
Amúgy nem tévedsz, tényleg jó vagyok PS-ban, de ezt nem én kreáltam.
Ez valós, az idõ is kb. stimmel, de mi ez az emelkedõ rész. Eddig minden ciklusban különbözõ meredekséggel, de csökkenõ tendenciát mutatott, ahogy kellene is. Most a vákuumból nyer energiát vagy mi a tosz?
Ja! Mivel 3-4 naponta szoktam tölteni, kb. 33-39%-ról, mindig 100%-ra töltöm.Messages, Messenger, Firefox, Idõjárás, Waze, Fotók, Gmail, banki alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
42
-
miqlas
őstag
válasz Csápájev #488 üzenetére
Talán a vezeték nélküli töltés és az e-sim hiányzik nekem. Az A55 több frissítést kap, de én max. 5 évben (inkább 4) gondolkodok egy telefonnál, így a 2a bõven megfelel nekem. A kamerái faszák, a telefon gyors, a Nothing nagyon építi a brandet, ergo nagy a sürgés-forgás a mid-range 2a körül. Nekem tetszik a UI, amit a szinte stock android köré építettek. Itt is erõssen figyelnek a közösség visszajelzéseire ...
42
-
miqlas
őstag
-
miqlas
őstag
Azt nem tudom, hogy magát a rom-hoz, mint file-hoz hozzá tudsz-e férni, de az biztos, hogy ott a gyári állapotba vissza állítás lehetõsége!
Másik opció, hogy kipróbálod a Nothing OS 3.0-át. Az is szûz telepítés, ráadásul sok újítás + az Android 15 is belekerült!
Mintha mókoltak volna a GPS-szel és az akkuval is ...42
-
-
miqlas
őstag
válasz Canonfan #417 üzenetére
... hát igen.
Amit tudnod kell, hogy ez egy szinte stock android, minimális módosítással. Tippre a core feature-ök érintetlenek, módosítás talán az identitás kihangsúlyozása céljából és a hardverhez igazítás (optimalizálás) miatt történt. Ezért lehet az is, hogy a Camera2 api is „csak” level 3 és nem full. Talán ez okozza, hogy a nem stock fotó alkalmazások nem látják, ezért nem is kezelik a széleslátó kamerát. Ez engem egy picit zavar, de ez van ...
Ami még nem tetszik, az az, hogy a Glyph interfészt nem lehet értesítési led-ként használni - pl. másként villog, ha üzenet jött és másként, ha elmulasztott hívásom van! Tudom, ott az AOD, de ez meg így csak egy disco sz@r ...
Amúgy nekem nagyon bejön ...42
-
miqlas
őstag
Hozzám is megérkezett a szeptemberi google folt + az apró!
42
-
miqlas
őstag
válasz Canonfan #407 üzenetére
Esetleg ez segít?
https://play.google.com/store/apps/details?id=ndt.mobile.android.aeroplanemodeswitchMás!
Én automatán hagytam a fényerõszabályozást, nem félek a beégéstõl![ Szerkesztve ]
42
-
miqlas
őstag
válasz Canonfan #383 üzenetére
Szia!
Szeritem max. az AOD-n lehetne beégési probléma, de azt vettem észre, amíg használtam (az AOD), azt csinálja a telefon, hogy X idõnként pár pixellel arréb rakja a világító képpontokat, hogy elkerülje a beégést. Lehet, hogy ez szokványos trükk az összes OLED-es telefonnál - nekem is ez az elsõ!
A MIUI-t szerettem a 12-ig, utána olyan változtatásokat eszközölt a Xioami, amik nem jöttek be ...42
-
miqlas
őstag
Az egyik kollégámnak is MI9-e volt (MI9T). Szinte egyidõben vettük. Mindig arra verte a nyálát, hogy a sokkal olcsóbb RN7 mennyivel szebb fotókat lõ. Persze a RN7-re jobb Gcam-et lehetett felrakni, mint a MI9T-re ...
Lehet, hogy a MI9 jobban kezeli a Gcam-et, már ha a kolléga is azt használ, nem a gyári csajomi sz@rt!!!42
-
miqlas
őstag
válasz Canonfan #348 üzenetére
... a kásás hang - szerintem - inkább a fogadó eszköz miatt fordulhat elõ ...
Én Redmi Note 7-rõl váltottam és soha többet nem lesz Xiaomi telefonom. A gyártó hajlamos az utolsó frissítéssel használhatatlanságig lassítani a telefont.
Mindkét gyártó az Apple telefonjait másolja, ez szinte már a védjegyük! Persze az Apple meg az IOS18-ba sok mindent az Androidból „talált fel”!
42
-
miqlas
őstag
válasz BullHurley #340 üzenetére
Nincs dedikált Nothing fájlkezelõ / jegyzetfüzet app. Azt kapod, amit az Android alapból tartalmaz ...
42
-
miqlas
őstag
Szerintem nem is fogsz találni! A hiba NP(2a)-ban van. Az UW kamerát nem látják a harmadik féltõl származó kamera appok. Talán az lehet a gond, hogy a Camera2 API csak level 3-as és nem full ezen a telón?
Írtam ezzel kapcsolatban a Nothing Community-ra, de semmi reakció nem volt rá
42
-
miqlas
őstag
válasz Garzonrobot #328 üzenetére
Szintén Yettel (4G, 5G), tökéletes a hang! Ha valami negatívumot kellene említenem, akkor az az Android Autóval kapcsolatos lenne - amíg volt a telefonon offline zenelejátszó (Power Amp) csatlakozáskor vagy némítás feloldása után mindig elindította a zenelejátszást, bármit is csináltam. Persze ez lehet, hogy az Android 14 hibája!
42
-
miqlas
őstag
Ha valakit zavara videózásnál az EIS miatti bizonytalan fókusz, akkor ajánlom a BlackMagic camera appot.
Alapból a NP2a nem támogatott, de APKMirror alól simán telepíthetõ és, mivel csak OIS van benne, még 8x-os digi-zoomnál is csak minimális himbálózást produkál, nincs defocus miatti ugri-bugri, remegés!42
-
miqlas
őstag
Nincs NP2-m, így csak mások tesztfotóira hagyatkozva tudok valamit írni. Szerintem a 2a ha a saját kamera szoftverét használod, nem lesz annyira szaturált a végeredmény nappal, mint a 2-essel, de még itt, a Mobilarénán is csak egy fotót találtam, aminek ugyan az a témája!
Én, miután kézhez kaptam a telefont, szinte az elsõ volt, hogy felraktam a Gcam-et. Azzal neutrálisabb lesz a végeredmény, felesleges túlélesítés nélkül. Igaz, az ultraszéles kamerát az a build, amit felraktam, nem kezeli, de sebaj!42
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest