- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- Asustor NAS
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy a legmegfelelőbb helyen járok, de hátha,
A kérdésem az lenne, hogy a Lenovo IdeaPad 500S-13ISK bővíthető-e további 8GB rammal. Írtam a gyártónak ezügyben, de nem érkezik válasz..A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
-
jolti05
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz Thunderzolee #11917 üzenetére
Neked is köszönöm. Sajnos nincs módom a tesztelésre. Úgy néz ki, nem ez a laptop lesz a választottam a közeljövőben.
-
jolti05
őstag
válasz Thunderzolee #11922 üzenetére
Egyelőre nem találtam olyan laptopot, ami 13,3-14"-os, i7-es procival (8 szál) és 16 giga rammal (vagy 8 giga és bővíthető) szerelt. Ráadásul a keret valahol 400e körül lesz.
Számomra fontos a méret és a súly, mert mindenhova viszem.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Lenovo M30-70-et, és borzasztóan szeretném kicserélni/kicseréltetni a kijelzőjét, csak fogalmam sincs, mivel lehet kompatibilis.
Tudnátok ebben segíteni?
-
jolti05
őstag
Szörnyű fényerő, betekintési szögek, színek. Szerintem én még életemben nem láttam ennyire randa kijelzőt. Ez a baja
Notebookcheck idézet 2014-ből: "It is hard to believe that a manufacturer still dares to equip a laptop with such a screen today."
Abszolút igazad kell adnom.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Egy Lenovo ThinkPad Yoga 11e-ben gondolkodom 4GB-ról 8GB RAM-ra felugrani (jövőállóság, bütykölési ingerencia, esetleges eladás esetén értéknövelés).
Ha fogom magam, és szerzek/vásárolok egy DDR3L 1600MHz-es modult (Kingston, Crucial, Samsung, Hynix, Micron...valamilyet), mik az esélyeim, hogy a csere után örülni fogok, hogy flottul működik minden?A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz Thunderzolee #15237 üzenetére
Köszi, igen, 6100U, és a memória 1600MHz-es. Ha úgy állok, vásárolok egy 8 gigás 1600MHz-es modult, aztán remélem nem lesz gond, bármire is sikerül szert tenni
-
jolti05
őstag
válasz Thunderzolee #15240 üzenetére
Nem lesz, mert a 4 giga nem integrált de a 8 is klassz
-
jolti05
őstag
válasz Thunderzolee #15244 üzenetére
A kép alapján, ami elém tárult, szerintem 1 van benne csak.
Ami (viszont) nem világos, hogy vajon egy 16GB-os modul is működne-e benne. Itt azt írják, igen, a hivatalos honlap pedig up to 8GB-ot ír. (Illetve minden méret előtt ott van az '1 x ...', ami pedig erősíti a slotokban való bizonyosságot.)
-
jolti05
őstag
Köszi a válaszod!
Nézegettem ~itt, hardveraprón memóriákat (DDR3L).
7000 forintért láttam legolcsóbban 8GB-os modult, és 17000-ért 16GB-osat. Erősen bizonytalan vagyok abban, hogy utóbbi ennyi pénzt megér nekem.
Egyébként, ha már a borsos ár, én a videokártya árakon vagyok most rettentően meglepődve.
2019 decemberében vettem egy új GTX1660 OC-t 60e forintért, most meg 210e forinttól indulA lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest