-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz Sirandrish #701 üzenetére
Mondjuk én baromira élvezem a hibridséget, hogy játék közben csak lerakom a Pro kontrollert, kikapom dokkból, bedőlök az ágyba és folytatom, vagy fordítva. Ahogy azt is, hogy cserélhetőek handheld-ben is a kontrollerek, így én mint lapátkezű vehettem magamnak Hori Split Pad Pro-t, illetve egy hibás kontroller miatt nem kell az egész gépet gariztatni. Ezeken én semmit nem változtatnék, ezekért imádom a gépet. (Meg persze a Zeldákért. )
Én max akkor örülnék 2 dedikált eszköznek handheld és TV használatra ha közös játék licenc/store és felhős mentés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest