- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
valahogy PO-ban annyira nem rajongok értük...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
varsam
őstag
Akkor én is megteszem a téteket:
AFC:
Indianapolis Colts - New England Patriots
San Diego Chargers - Denver Broncos
NFC:
New Orleans Saints - Seattle Seahawks
San Fransisco 49ers - Carolina PanthersAztán két főcsoport döntő:
Patriots - Broncos
és
Seahawks - Panthersés akkor legyen egy SB tipp is:
Patriots - Seahawks
Itt nagyon félnék a Seahawks-tól.Sajnálom hogy kiesett a Packers, nem gondoltam volna hogy kikapnak otthon, ilyen időben. Utolsó percig rágtam a körmöm, nagyon nagy meccs volt ez is.
-
Carvus
senior tag
-
varsam
őstag
papírforma vagy sem, nekik szurkolok
Pats No1 kedvenc, aztán Seahawks (és Eagles, sajnáltam is őket).
Chargerst, azaz Riverst nem szeretem úgyhogy itt ellenük szurkolok, még ha Manningék nagyon nehéz ellenfelek is lesznek, Payton eszméletlen jó, pláne idén.
Panthers tök semleges csapat, de a nagy bicepszű megverte a Packerst, így szintén ellenük szurkolok (ettől függetlenül nagy respect Kaepernicknek)De mint tudjuk ez a PO, és ahogy írod is egy meccsen bármi megtörténhet.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
polonic kolléga linkelte a WP OFF-ban ezt a gyűjteményt, érdemes megnézni őket
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
már bocsánat mindenkitől, de nab+! múltkor vmelyik meccs alatt mutatták, hogy fizetésben kifejezve melyik csapat hogy áll sérültekkel. már akkor a Pats-é volt a legdrágább lista, de most még Spikes is :S az viszont biztos, hogy a New Englandnél lelkileg jobban nincs most felkészülve csapat 1-1 játékos elvesztésére. igazi hollywoodi story lenne egyáltalán eljutni East Rutherford-ig. az biztos, hogy a tévé előtt leszek vasárnap hajnalban, és az utolsó sípszóig szurkolni fogok a csapatnak!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
maláj
addikt
Indianapolis Colts - New England Patriots (a rutin)
San Diego Chargers - Denver Broncos (ez + alap ugye)vs.
New Orleans Saints - Seattle Seahawks (ezt + csak úgy érzésre )
San Fransisco 49ers - Carolina Panthers (a momentum miatt) -
anulu
félisten
érdekességek a div round előtt szeretnék a 9-es pontba kapaszkodni
-
anulu
félisten
na, megint elkezdődött a "csal a Patriots" sírás (most épp a Colts OC-jétől...).
-
anulu
félisten
annyi, hogy a Colts offensive coordinatora azt állítja, hogy a Pats edzői stábja "visszafejtette" a jelzéseiket
-
Petya25
őstag
Na én is megteszem a tippjeimet, az előző körben 0/4 volt az eredményem.
AFC:
NFC:
San Fransisco 49ers - Carolina PanthersAntonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Az előző hétvégére leadott tippek közül, ha jól láttam senki nem tippelt 100%-osan.
Mindenkinek jutott legalább egy meglepetés meccs. (nekem 4 is )Erre a hétre az összsített tippek:
AFC:
3-7
1-9NFC:
1-9
San Fransisco 49ers - Carolina Panthers
6-4Vannak papíron tök egyértelmű meccsek és vannak reménykedők, mint anulu és maláj 1-1 tippel.
Érdekes hogy aki a Panthers-re tett, az mind a 4 meccsen a második csapatot hozza esélyesebbnek (köztük én is).Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
A Zéé
Topikgazda
válasz Petya25 #7520 üzenetére
én még nem mondtam semmit, de én a Colts (szoros meccsen, akár még a hosszabbítás is befigyelhet) és és a Broncos győzelmét várom AFC-ben.
NFC-ben meg egy Seahawks (úgy hírlik brutál időjárás lesz ott is) és egy meglepetés Panthers győzelmet tippelekJust a simple Lineman...
-
A Zéé
Topikgazda
egy videó a 2013-as alapszakaszról. Minden meccsről 1 másodperc
Just a simple Lineman...
-
anulu
félisten
ejj, de örülök, hogy ennyire jól állunk LB-vel...
-
anulu
félisten
erősen bízom benne, hogy BB tudja mit csinál, és nem fog hiányozni nagyon a pass rushnál Spikes
-
darál0w
Jómunkásember
egyelőre elég gyenge a Saints...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
F-ECT$
titán
Vajon eldőlt?
Dive ever, work never.
-
spammer
veterán
Hát ez mi a szart csinált? Előre passzol, mikor kiléphetett volna és megállt volna az óra
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz cannibal #7537 üzenetére
Jó, csoda kellett volna, de láttunk már utolsó pillanatos csodákat. De így még arra sem lett esély.
Na mindegy, grat a Seattle-nek, nagyon durvák amúgy is, ráadásul hazai pálya is volt... Ott lesznek a Super Bowl-on szerintem.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Integra
titán
első meccs elég sima volt, pont hazaértem a második meccsre. csak elfogok aludni, annyit ittam...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na, ha ilyen interceptből lesz még sok, akkor nem fogok elaludni
-
darál0w
Jómunkásember
kemény kezdés
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Integra
titán
wow, szép volt, izgalmas lesz a végén
-
MODERÁTOR
Carlston simán jelentkezhetne QB postra ilyen forward passzal.... De az fix, hogy a hét C'mon man-je őt illeti.
Pats - Colts eddig fóka! Go Pats!
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
szab.tam
nagyúr
alig talátam meg a topikot.
de sikerült.igen izgalmasak a mai meccsek.
az előbbi vége nem volt gyenge!
csak kicsit fura...
(gyk: jajj, nehogy kihozzuk véletlenül, mert akkor nem lesz jó a tipszmixülésünk, tehát hibázzunk!)
vagy nem jól látom?
(a legvégére gondolok.)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Ketogén étrend
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest