Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Programozás topic
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhostLead
tag
válasz Cartman023 #9338 üzenetére
Brockers-t kihagytad.
-
GhostLead
tag
Sziasztok!
Először is Go Pats!!! Végre visszatért TOM BRADY!
Mit szóltok hozzá Favre a Vikingshez igzolt?Más:
Esetleg nem tudjátok hogy a Madden NFL 08-hoz Pc, editorokat honnan lehet leszedni? -
GhostLead
tag
Szerintettek melyik csapat draftolt a legjobban?
-
GhostLead
tag
Eltradelték Hobbs-t
-
GhostLead
tag
válasz MarioAna #1971 üzenetére
Mindkét csapat esetében döntő szerepe volt annak, hogy rengeteg játékos lesérült! (NE, GB) ( pl. Brady, Maroney, Harrison, Thomas ...) a GB sérültjeit pedig Te jól tudod
Cassel az elején tényleg nem volt a topon, de a Jets elleni hosszabbitásos meccstől kezdve beindult! Igaz az is hogy egy valamire való CB-nk sem volt ( Hobbs kivételével)! Ha Brady van ( tudom hogy a sportban nincs ha) tegyük fel hogy van, akkor Moss is több TD szerezz! ez csak az én véleményem nem kell velem egyett értened! a morálról nem is beszélve!
A GB helyzete más, mert nem Rodgersen múlt a playoff!
Abban egyett érthetünk hogy ez a két csapat színesebbé tette volna a playoffot!!!
Go Patriots!!! -
GhostLead
tag
Cassel eltradelése azt jelenti hogy Tom Brady gyógyulása jó irányban halad Kezdődik a fiatalitás a védelemben! tradelésükkel helyett szabaditottak a cap space-ből!
Csak egy név Jarod Mayo! ha ilyen fiatalok jönnek helyette akkor gond nem lehet!
Személy szerint inkább azt sajnálom hogy a liga egyik legjobb FB-je ( Evans) elhagyta a csapatot ! Go Pats!!! -
GhostLead
tag
Peppers lehet jön Bostonba !
-
GhostLead
tag
válasz Quiksilver #1955 üzenetére
Ahogy írja 15 - 20 cm! Na ezt jól meg mondtam ! Egyik ismerősömnek van ( Vince Young) nagyon jól nézz ki ha a kezedben fogod! Én befektetek egybe! Go Pats!!!
-
GhostLead
tag
válasz Quiksilver #1953 üzenetére
Itt találtam 6990ft
http://www.holdfenyteam.hu/index.php -
GhostLead
tag
Terrel Owens a Bills-nél!
-
GhostLead
tag
Houshmandzadeh- Seahawks! Igaz-igaz jövöre sokaknak lejár a szerződésük (pl Seymour, Hobbs, Gostkowski...) kell a zseton megtartani őket! Remélem sikerülni fog!
csak PC-n! Go Pats! -
GhostLead
tag
Cassel tradelése azt jelentheti hogy Brady rehabilitációja jól halad!!! Még várok egy nagy nevet a Patsbe! Hogy gondoljátok?
-
GhostLead
tag
Vrabelt eladták !
-
GhostLead
tag
Vége a szezonnak meghalt a topic???
-
GhostLead
tag
Elírtam! Go Pats!!!
-
GhostLead
tag
Maroney-ról tudtok valamit (még mindig sérült, vagy lejár a szerződése)? Go Pars!!!
-
GhostLead
tag
Melyik az a négy csapat, amelyik 3-4 formációban védekezik? Kiváncsi vagyok hova igazolhat Julius Peppers?
-
GhostLead
tag
válasz tiv61us #1680 üzenetére
Chargers - Eagles SB! v.
Chargers - Giants,San Diego-i győzelemmel! Még élénken él bennem a tavalyi elvesztett döntő! Nem lenne nekem semmi bajom a Steelers-l, csak az a támadó játék!!!! Mondjuk a védelmük az nagyon brutál!, elfogadnám őket Bostonba is egytől-egyig!:-) -
GhostLead
tag
Remélem este nyer a Chargers! a Ravens meglepett hogy nyert, na meg hogy a Panthers is kikapott! Teljesen felfordult az NFL! De majd jövöre visszatér a Pats!
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest