- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Broncos-Patriots Weather Forecast: 40 Percent Chance Of Snow On Sunday
Hóhó, ez jónak indul
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Még megeshet, lesznek necces meccsek még. És kétszer játszunk a Dallas-al. :S
Nem is tudom melyik lenne jobb. Be se jutni. Vagy az első fordulóba kiesni
De talán a statisztika miatt legyen az utóbbi„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KoVee84
senior tag
-
szab.tam
nagyúr
éppen nézem a new orleans mecccset.
közben mást is csinálok, így a fülesen a hallásom periférikus.
másodszor hallom a "bőrszín" kifejezést.
kezdtem nem érteni, mi ez a burkolt rasszaizmus.
de ha jól értem, egy játékost hívnak így...***
más.
ezt több helyen kérdeztem, de asszem nem jött értékelhető válasz.az amcsi közvetítéseknél miért van az eredmény kijelzésnél a jobb oldalon a pályaválasztó?
pont fordítva, mint bárhol.tükörben látják a világot, vagy ez megint valami tévesen értelmezett "riszpektmizéria", ahol a vendéget megtisztelik az első hellyel...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
.LnB
titán
A sötét hazai mez az Szerptember 11-es incidens után lett bevezetve minden amerikai (major) sportligában. Így tisztelegve a tragédiában elhunytak előtt. Nem esküszöm meg rá, de én így tudom. Lehet téves.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
A Zéé
Topikgazda
nemtom szoktátok-e aktívan követni a fűzővel kifelé (going deep) blogot, de ha mást nem, akkor a best of week- posztokat érdemes
Baromi sok mozgó gif van benne, szal telóról ne nyissa meg senki, de pc-n is érdemes várni egy pár percet míg elkezded nézni.Just a simple Lineman...
-
szab.tam
nagyúr
értem. thx.
erről nekem a klasszikus anekdota jut az eszembe.
alapkehelyzet. 2 esznek.
a tálon egy nagy és egy pici szelet rántotthús.
az egyik koma elmarja a nyagobbikat, mire a másik ezt szóvá teszi.
erre az első visszateszi a nagyot, és átadja előzékenyen a másiknak a választás lehetőségét.
az meg udvariasan elveszi a kicsit.
és mi történt?
az elsőre a nagyot elszedő palié lett megint a nagy husi....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
maláj
addikt
NFL, ALAPSZAKASZ 9. FORDULÓ
2014.10.31 @ 01.25 ==> Carolina Panthers – New Orleans Saints
2014.11.02 @ 19.00 ==> Cincinnati Bengals – Jacksonville Jaguars
2014.11.02 @ 19.00 ==> Cleveland Browns – Tampa Bay Buccaneers
2014.11.02 @ 19.00 ==> Dallas Cowboys – Arizona Cardinals
2014.11.02 @ 19.00 ==> Kansas City Chiefs – New York Jets
2014.11.02 @ 19.00 ==> Miami Dolphins – San Diego Chargers
2014.11.02 @ 19.00 ==> Minnesota Vikings – Washington Redskins
2014.11.02 @ 19.00 ==> Houston Texans – Philadelphia Eagles
2014.11.02 @ 22.05 ==> San Francisco 49ers – St. Louis Rams
2014.11.02 @ 22.25 ==> New England Patriots – Denver Broncos
2014.11.02 @ 22.25 ==> Seattle Seahawks – Oakland Raiders
2014.11.03 @ 02.30 ==> Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens
2014.11.04 @ 02.30 ==> New York Giants – Indianapolis ColtsSzabadnapos: Atlanta Falcons, Buffalo Bills, Chicago Bears, Detroit Lions, Green Bay Packers, Tennessee Titans
-
szab.tam
nagyúr
nem rég óta van eurosprt2 hd-m.
most látom, hogy megy egy nfl ismétlés.
élő is szokott lenni?
(tudom, utána kutathatnék, de így egyszerűbb kérdezni...)***
ja, közben látom, ez nem nfl, hanem másik osztály.
csak hát több néző van a lelátón, mint 10 fradi meccs alatt....**
**komolyan mondom, ez a gugli egyre sz*abb.
utaána akartam nézni, hogy hülyeséget ne dumáljak tovább.
nem lehet.
annyira katasztrofálisak a találatok....[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #8614 üzenetére
folyt.
ez most az nfl, vagy alacsonyabb bajnokság?
**
ez pedig a ph f......:
100* kértük már, hogy az utosló hsz-t lehessen időkorlát nélkül szerkeszteni, de ugye a szabvány válasz n+4*: nincs prioritása...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
A Zéé
Topikgazda
tényleg érdekes lesz a DEN-NE
Gilette Stadium most
Just a simple Lineman...
-
varsam
őstag
Jeee és bejött nekik. Már a hét elején mondták, hogy lehet havazni fog, úgylátszik tényleg
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
-
pohár
félisten
válasz Dyrtyho #8623 üzenetére
én Bengals -7,5 hendit raktam 1,6-ért (elég hülye a line), később Peytonékra meg valószínűleg 53,5 over fog menni, bár a hó nem tudom mennyire fogja befolyásolni a pontesőt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
A Zéé
Topikgazda
wtf?? Hova lett a hóóóó?
Cards jól játszott, tetszett az a meccs, chargersre meg haragszom... -6,18 pontot termelt a def és rivers összesítve a fantasyban... D-n kívül még sosem volt -pontos játékosom
szerk: még Foster is meghalt... Fantasy killer ez a hétvége eddig[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
Integra
titán
ez szörnyen gyenge eddig mindkét oldalról, remélem nem ilyen lesz végig...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MODERÁTOR
Eleg jó most Pats drukkernek lenni. De mondjuk durva, hogy a védelem mikyen buta szabálytalanságokat képes elkövetni, a bírok meg ugye minden vackot fújnak egyből...
De nagyon jó a meccs, remélem innen már behúzzák.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
anulu
félisten
Brownernek még csiszolódnia kell, de jó lesz ő is. Revis kicsit gyengébb volt ma, mint a Macik ellen, de mondjuk 2-3 éve ilyen CB teljesítményt bármikor elfogadtam volna, ha lett volna
félidőben elmentem aludni (reggel meló ugye), és csak titkon féltem tőle, nehogy olyat csináljanak Manningék, mint a Pats tavaly. 7-2, bye week, utána meg agyhalál sorsolás... Colts, Packers, Lions, Chargers,... szezon 2. felétől (incl Bronchos) a Jetset leszámítva PO meccsek szvsz.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
A Zéé
Topikgazda
meglepően sima volt. A két pontszerző drive az nagyon szép volt az első félidőben, de igazából az volt a játék kulcsa, hogy a Murrayt sikerült egészen kordában tartani. Ha ő eredményesebben tudott volna futkozni, akkor cinkes lehetett volna.
NFC Eastben meg így egész komoly küzdelem lesz majd a div győzelemért. Eléggé fej-fej mellett halad a DAL meg a PHI, az egymás elleni meccsek extra kemények lesznekTényleg, ha már Eagles. Te mennyire örülsz annak, hogy a tacofaló irányít majd? Haverom annyira nagyon Foles ellenes, hogy egészen örült annak, hogy más irányít helyette.
Just a simple Lineman...
-
.LnB
titán
Kezdjük azzal, hogy a Cardinals vezeti a ligát! omg mi folyik itt?
-Az Eagles-nek elég (nagyon) kemény sorsolása van innentől. A Dallasnak annyira nem. Nagyon sok fog múlni az egymás elleni meccseken. De szerintem inkább a WildCard lehet a cél az Eagles számára.
-A QB kérdésről, nem szeretek sose szakérteni mert nem vagyok szakértő. Viszont a véleményem a következő. Én szinte sírtam mikor megtudtam, hogy leigazoltuk Sanchez-t. Nem akartam elhinni, úgy gondoltam most az egész liga az Eagles-en röhög (így is volt). Viszont sose tartottam Foles-t elit QB-nek. Volt egy durva éve. De valahogy sose tudtam benne annyira bízni, hogy azt a formát hosszú távon tartani tudja. Nem is tudta, idén visszasüllyedt a középszerű QB-k szintjére. Sanchez viszont a Pre-Season meccseken meglepett. Megváltozott a véleményem. Már akkor úgy gondoltam, hogy ha Foles besül, akkor van egy épkézláb backup QB. Azt nem tudom eldönteni, hogy jobb lesz e mint Foles. Igazából a falon múlik, szerintem ha van ideje, akkor képes meccseket nyerni. Szóval én sem bánom Sanchez-t.
Egy kis érdekesség: Menyasszonyom kedvenc játékosa. Eddig csak röhögtem szerencsétlenen, most érte szorítok. Változik a világ[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
"Kezdjük azzal, hogy a Cardinals vezeti a ligát! omg mi folyik itt?"
Meglep a dolog, mert volt egy-két bravúros győzelmük, de én most a Cardinalst érzem a tavalyi Kansasnek. Lesz egy jó évük, ahol PO-ba jutnak, de szerintem (bocsi Zéé) nem mennek el az SB-ig.
Aki idén számomra nagyon fekete ló, az a Dallas. Ha visszakapják Romot, és végre a csávó nem olvad le az első PO meccsen, akkor nagyon komolyan számolni kell velük.
A Seahawks nekem nagyon nem meggyőző - az év elejéhez képest, úgy tűnik sokan megtalálták a csipogó sirályok ellenszerét.
Viszont akinek van accountja az NFL.com-on, annak jelezném hogy már lehet szavazni a ProBowlerekre!
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
.LnB
titán
Papa John's poén
Remélem értitek„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
A Zéé
Topikgazda
eddig mellettük a szerencse, meglátjuk meddig tart ki. Néha egész szarul játszottak, mégis w lett a vége. Kicsit tartok tőle, hogy kipukkan a lufi, mert azért a 7-1et én se gondoltam volna eddig, bár a csoportmeccsek még most jönnek csak. PO remélem innen már nem para, onnan meg bármi meglehet már. Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyengén szerepel a csoportban a Frisco, meg a Seattle is.
(#8639) .LnB
meg van is neki pár tucat ilyen éttermeJust a simple Lineman...
-
.LnB
titán
Vettem új telót, fullHD kijelzőset. És legnagyobb örömömre elérhető rá a GamePass alkalmazás. Baromi jól működik! Örültem mikor rátaláltam
-
maláj
addikt
NFL, ALAPSZAKASZ 10. FORDULÓ
2014. 11. 07. @ 02.25 ==> Cincinnati Bengals – Cleveland Browns
2014. 11. 09. @ 19.00 ==> Buffalo Bills – Kansas City Chiefs
2014. 11. 09. @ 19.00 ==> Detroit Lions – Miami Dolphins
2014. 11. 09. @ 19.00 ==> New Orleans Saints – San Francisco 49ers
2014. 11. 09. @ 19.00 ==> New York Jets – Pittsburgh Steelers
2014. 11. 09. @ 19.00 ==> Tampa Bay Buccaneers – Atlanta Falcons
2014. 11. 09. @ 19.00 ==> Jacksonville Jaguars – Dallas Cowboys
2014. 11. 09. @ 19.00 ==> Baltimore Ravens – Tennessee Titans
2014. 11. 09. @ 22.05 ==> Oakland Raiders – Denver Broncos
2014. 11. 09. @ 22.25 ==> Arizona Cardinals – St. Louis Rams
2014. 11. 09. @ 22.25 ==> Seattle Seahawks – New York Giants
2014. 11. 10. @ 02.30 ==> Green Bay Packers – Chicago Bears
2014. 11. 11. @ 02.30 ==> Philadelphia Eagles – Carolina PanthersSzabadnapos: Indianapolis Colts, Minnesota Vikings, New England Patriots, San Diego Chargers, Washington Redskins, Houston Texans
-
.LnB
titán
Ez poénos.
De az nem lesz mikor a playoff-ban összetalálkoztok az első épkézláb csapattal és úgy elver majd benneteket, hogy még a következő szezonban is azt próbáljátok majd kiheverni.És ha az Eagles playoff-ba jut idén akkor ez az állítás rájuk is igaz lesz.
-
F-ECT$
titán
Ez nem olyan erős forduló, mint az előző, de azért csak van benne 3 top összecsapás:
2014. 11. 09. @ 19.00 ==> New Orleans Saints – San Francisco 49ers
2014. 11. 09. @ 22.25 ==> Seattle Seahawks – New York Giants
2014. 11. 10. @ 02.30 ==> Green Bay Packers – Chicago BearsIlletve ezek 2-3 éve még "senkit" sem érdekeltek volna, de most jól állnak a csapatok:
2014. 11. 07. @ 02.25 ==> Cincinnati Bengals – Cleveland Browns
2014. 11. 09. @ 19.00 ==> Buffalo Bills – Kansas City Chiefs
2014. 11. 09. @ 19.00 ==> Detroit Lions – Miami DolphinsDive ever, work never.
-
.LnB
titán
A Seattle Seahawks – New York Giants meccs mint "top" összecsapás! Nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest