- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
bárki is nyer itt ma, ez nem lesz sétagalopp és szerintem nem a qb-ek fogják a meccset megyerni, hanem az offense/defense, kemény menet lesz
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
spammer
veterán
Team Manning
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
varsam
őstag
GO PATS!!!
Én az ágyba, heineken a kézbe, minden tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
kíváncsi lennék, mennyit fizet a jeep meg a lexus a ma esti reklámjaiért...
-
darál0w
Jómunkásember
ez szép volt...kezd beindulni a meccs
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Integra
titán
nagyon kéne egy pats td...
-
Integra
titán
visszavonom, hogy a pats defense jó..
így elég egyértelmű lesz a meccs...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cannibal
senior tag
Abban biztos vagyok, hogy a második félidő totál más lesz. A szünetben hihetetlen miket tudnak elemezni a csapatok.
-
Integra
titán
már majdnem mondtam, hogy na, végre ott lesz a pats td, erre sacked, lol
brady eddig össze-vissza dobált, tényleg iparkodni kell, mert a denver meg kezd beindulni és megérezni a győzelem ízét. nagyon gyorsan kell egy td.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
anulu
félisten
nos, Talib nélkül erősen bajos lesz. azt teljesen jól mutatták, h D Thomas gond nélkül kapdossa el a labdákat. remélem, lesz a Bronchos D-nek most is olyan rövidzára, mint a Chargers ellen. jóval kevesebb pont van, amire számítottam.
bízom benne, h Blount legalább 1x el tud úgy igazán indulni, és h JMD-ék kitalálnak a szünetben valamit, mert ez így kevés lesz"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Integra
titán
ez már denvernek áll nagyon. ide valami csoda kell
-
maláj
addikt
hát gyerekek ez böszme nagy bukta
3 pontot még a feleségem is összedobál 60 perc alatt -
anulu
félisten
ha ebből most a 4. negyed elején pont lesz, akkor kb ennyi. Talib kiesésével DMC egyedül nem tudja megoldani, szemben viszont top CB-k és LB-k vannak. már az is nagyobb csoda volt, h idáig eljutottunk
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Dyrtyho
őstag
válasz Integra #7668 üzenetére
A Denver most nagyon meggy előre, és mindenki arra számított hogy ennek a meccsnek a vége 40-34 lesz, de ezt elnézve, hááát az idei szezonban valahogy, a Patriots elég gyengus, már bocsánat a kifejezésért, pedig jó magam is Patriots drukker vagyok, és rossz nézni hogy ezt produkálja a csapat
best regards, egy fórumozó blogger
-
Integra
titán
válasz Dyrtyho #7670 üzenetére
ki az a mindenki? én pl nem, tudtam, hogy kevés pont lesz, mert nagyon kemény offense/defense csata az egész, nem véletlenül írtam meccs elején, hogy ezen fog múlni, nem a qb-ken. nem mondom azt,. hogy a pats rossz, de a broncos egyszerűen a kulcspillanatokban jobb és manning megdobja ilyenkor a fontosakat. ha bement volna a harmadik td, akkor meg már egyenesen k.o. győzelem lett volna. így is meglepően simának tűnik.
omg, hova dobál brady...
na végre! bazeg, miért nem ilyen drive-ot játszottak eddig?!
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
hát most nem aludtak el a 4-re....jöhet az nfc döntő, mert ennek már vége
-
Dyrtyho
őstag
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers meccsen én egy 49ers győzelmet várok, mert a tavalyi SuperBowlra vissza emlékezve, ha akkor a San Francisco akkor sem véletlenül jutott ki a nagy napra, és most hiszek abban hogy ők is képesek lesznek arra amire tavaly a Ravens
-
Integra
titán
wow, ennyi volt
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
válasz McCartman #7675 üzenetére
Ezzel tisztába is vagyok, csak azért egy Denver Broncos Vs. 49ers SuperBowlon, én egyértelmű hogy idén is a 49ers drukkolok, bár nem vagyok nagy fanjuk, de valahol azért bírom őket.
Bradyék eddig mit csináltak ? Komolyan a meccs végére kell felébredniük ? Ha már a meccs elején elkezdik ezt a játékot amit most a végén, akkor rég nyerésre állnának
-
Integra
titán
fúú, láttátok bardy mekkora facepalm-ot csinált??? most mutatták lassításban, tuti lesz belőle gif
-
anulu
félisten
ja, és továbbra sem rajongok a Manning-ekért...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
A Zéé
Topikgazda
válasz Dyrtyho #7678 üzenetére
mindenki annyira tud játszani, amennyire hagyják. Azért 20 pont előnnyel a 4. negyedben már a profik is kiengednek kicsit. Kisebb a denveri védők nyomása, egy-egy baki is könnyebben be-be csúszik.
Másik meccsre pedig én egy szoros hox győzelmet várok.
Just a simple Lineman...
-
spammer
veterán
Jobb meccsre számítottam, de legalább Denver...
Lassan pedig GO Seahawks!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
McCartman
őstag
Sima liba.
Jöhet a SB is.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Integra
titán
na, ez mindjárt jobban kezdődik
sört ide!!
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
az komoly kezdés
-
pohár
félisten
válasz Integra #7655 üzenetére
lehet azt akarta mondani, hogy hova megy, nem azt, hogy hol van
a Denver sima volt, de ez a meccs már az én látnoki képességeimet is meghaladja, nem tudom ki fog nyerni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
pfúúúúúúúúúúúúúú
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
trassher
addikt
Lynch ma is félelmetes, kérdés hogy ezt igy hány szezonig tudja hozni.
Redmi Note 7
-
Integra
titán
kopernikusz meglódul, 58 yard
jól kombinál a san francisco, a seattle defense lefog mindenkit (atom kemények), kopernyik meg vagy maga fut amerre lát, vagy planned run. jól csinálják nagyon, pedig érezni, hogy a seattle fizikailag bikább egy fokkalkorrekt döntés, valóban nem volt bent td-re
na de most megvan
jöhet a seattle válasza[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Ezt a Kaepernick-et vártam egész szezonban.
McCartman: Peyton pihenjen inkább.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest