Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
senior tag
válasz Szabi® #14530 üzenetére
Mit jelent a system seller cím? Ugye nem az exkluzív gondolsz?
Lehet neked nem tűnt fel, de a sony gépeit eddig a játékok adták el.
továbbra is azt gondolom, hogy a címek adják el a konzolt
Totál evidens hogy ez viszi előre brandet, van választék, minőségi játékok.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Szabi® #14014 üzenetére
Én azért vettem PS5-öt, mert anno PS1 volt az első konzolom (ha a sárga kazis piacos nintendot nem számoljuk), szóval "márkahűség". Meg mert a környezetemben a legtöbb embernek PS van.
A Series S-t meg pont a Forza miatt vettem. Ezzel azt támasztom alá, hogy Xbox-ot az ex-ek miatt veszik az emberek.
Remélem érted mi a probléma ezzel a logikával. Bad Pritt kolléga linkelte neked, hogy a PS userek hány %-a játszik csak CoD-dal. -
senior tag
válasz Wesder #12823 üzenetére
Nem is kell úgy hozzáállni, hogy "Na ez majd most odacsap!", elég lenne annyi is, hogy "Reméljük ez a játék jó(!) lesz".
Ellenben ami most van: nincsenek elvárásaim mert, úgyis sz*r játék lesz. Sz*r lett, de nem baj, a MS ennyit tud, lapozzunk.
+1 Hi-Fi Rush: erre ugye várni se kellett, mert derült égből villámcsapás volt. -
senior tag
válasz Wesder #12813 üzenetére
Költői kérdés és no offense!
Egy ideje ez a mentalitás van jelen az xbox topicban amit a Te hozzászólásod is tükröz.
Ha valaki vár egy jó minőségű MS exc. játékot akkor le van h*lyézve, mert tényként van kezelve, hogy a MS középszernél jobb játékot nem tud kiadni (ami sajna reális).
Topic egyik fele vár egy új megjelenésre, a másik fele előre elkönyveli, hogy hulladék lesz, fölösleges várni. Aztán megjelenik a játék, középszer lett.
Ha valaki felveti a témát, hogy nem ezt várta, akkor jön a válasz, hogy mi megmondtuk előre, nem kellett volna "messiásra" várni.
Az ilyenek miért vesznek egyáltalán Xboxot? -
senior tag
válasz l.skywalker #12731 üzenetére
Majdnem 6 ezer darabot eladtak a
túlárazottPortalból. -
senior tag
válasz l.skywalker #12630 üzenetére
Ilyen nagy különbségre az eladásokban azért nem számítottam. -
senior tag
válasz Bobek198508 #6577 üzenetére
Szerintem tartsd meg a SS-t, PS4-et nem vennék PS5 mellé.
GPU-ban tényleg rengeteg játék van és ahogy te is írod, day one kerülnek be az MS ex. játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- Külpolitika
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest