Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Ennek a hozzá állásnak nem sok értelme van. Amúgy meg az összes ilyen szavazásnak pont azért nem sok értelme van, mert kötve hiszem hogy aki szavaz az mindennel játszott.
(Game Awards-ról is van mém, hogy biztos nem vitték végig a Wukongot...)Én sokat játszottam és én se tavalyi játékokkal. Egyedül az ER DLC volt meg.
Nekem még a Baldurs Gate3 is tavalyi, mert év végén vettem meg és mivel nem 10 órás játék, egészen februárig toltam vele. Aztán Resi 4 ami nagyon jó volt, Last of us Part 1 sok év után az új megjelenítésben nagyon élveztem.
Dead Space 1 remake nagyon beadta!Egyfelől a tavalyi játékok nem voltam meggyőzőek, másfelől hogyha amúgy is tele vagyunk játékokkal, akkor minek adjak ki 27 ezret. Stellar Blade érdekel, de majd jó lesz Extrában, ugyan így az FF7 rebirth is és Wukong is.
-
Zó
aktív tag
Nálam is a Hellblade 2 volt az egyelen tavalyi játék, mellyel érdemi időt töltöttem, de ettől még játszottam eleget (nyilván lehetett volna többet is más rovására, de van életem). Csak egyszerűen nem ragaszkodom mindenáron a legfrissebb játékokhoz vagy a bétateszteléshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby elektronika
- Bundle topik
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- Thrustmaster T248
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest