Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz .LnB #8147 üzenetére

    Kapasbol az, hogy tudsz masfele nezni, mint amerre losz, illetve tudsz mondjuk a jobb kezeddel jobbra loni, rendesen fedezek mogul kihajolgatva nezegetni, nem kell a teljes testeddel mozogni, a bal kezeddel meg balra granatot dobni, mikozben osszevissza forgatod a fejed egy akkora elony, amit meg a kontrolleres, PC-s CoD-ban undorito modon tultolt autoaim se tud negalni.

    Vagy, mondjuk egy alternativ szitu, nem csak CoD-ban:
    Mesz elore a geppityuddal, tudod, hogy ott az ellen, csapatoddal fedezekrol fedezekre szaladgalva lovoldoztok, aztan hallasz csatahangokat jobbrol is.
    Eger/Kontroller/Akarmi: Ket valasztasod van: Vagy nem nezed meg, mi a picsa van jobb oldalt, ami nem eppen egy eletbiztositas, vagy rohadt latvanyosan, a karakter teljes testet es a fegyvered is a masik csapatrol elforgatva nezelodsz, ami szinten nem egy eletbiztositas.
    Ugyanez VR-ban: Siman odaforditod a fejed egy pillanatra, mikozben az ellent tudod fedezek mogott tartani rovid sorozatokkal ugyan ugy, ugyan oda lovoldozve, ahogy addig.

    Rohadt nagy elony am a VR a lovoldozos jatekokban, plane a normalisan megcsinalt VR.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák