- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- OpenWRT topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Trump még tovább korlátozhatja az NVIDIA eladásait
- Linux kezdőknek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz <Adamsky> #4303 üzenetére
Mi box S-n HBO Go megy? Android tv rendszer mennyivel jobb, mint a sima?
4k hdr-t tud? Feliratokat kezeli?
Ja és kadenciahelyes lejátszást tud? Magyarul akadozásmentesen játszik le 23,976 Fps-s filmeket, sorozatokat? Vált frekvenciát, amikor lejátszásba kezd, a filmnek, sorozatnak megfelelően?
Bocsánat az OFF-ért, de pont nyomozok egy árban normális, de majdnem mindent lejátszó, HBO GO-t is futtató box után. Kérlek ne töröljétek, a boxos fórumokban nem kapok normális választ... -
kmarci25
Topikgazda
válasz <Adamsky> #4279 üzenetére
Ez a 2 film, amit írsz tényleg 540p-ben indul el... Nem értem miért. Pl. a Stranger Things 720p-ben indul, de ha átállítom 1080-ra úgy is indul csak szaggat.
Érdekes módon a tv (LG, majd 10 éves modell) saját netflix alkalmazásában és chromecast-on szemre minimum 720, de inkább 1080."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
a2d2
addikt
válasz <Adamsky> #4294 üzenetére
Közben megvettem. Amazon.de-ről, nem .co.uk-ról.
Valamilyen amazon prime-ra is rányomtam közben, amit le tudok mondani, bár így is úgy is ingyen lett volna a posta. Most már csak az kell hogy tényleg 8-9 euróért hazahozzák.
Mindenesetre ha minden jól megy 40 euro alatt lesz így a 4k stick.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
hadam98
senior tag
válasz <Adamsky> #4166 üzenetére
Onnan hogy az is Androidos az MI Box, esélye sincs olyan nagyok melett mint a Roku, Amazon Fire, Apple TV, hiszen ez a 3 a világon a legjobb , legnagyobb box. Ezek minden támogatást meg kapnak, ez onnan látszik, hogy ezekre elérhető az Apple TV+, androidra nem.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
válasz <Adamsky> #4157 üzenetére
Az MI BOX rossz választás, nincs rá Apple TV+ se és nem is lesz. Roku-n van Apple TV+ alkalmazás és 15 ezertől lehet kapni a hd képest, 20 körül meg már a 4K képest, így mindenképp az a legolcsóbb és legjobb ár /érték arány megoldás. Az Apple TV+-on kívül az alkalmazás támogatása is jóval jobb.
Money Heist / La casa... A nagy pénzrablás magyar felirattal van fent a Netflixen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz <Adamsky> #4157 üzenetére
"Egyébként szánalom, hogy ezek a mai okos-tv rendszerek mit "tudnak", ill. hogy egy ~20e Ft cucc bucira veri szinte mindet. "
Szerintem ennek jogi okai lehetnek. Ahhoz, hogy szinte mindent le tudjon játszani valami, kodekkek kellenek és ezekért jogdíjjat kell fizetni. Ha nem így van, majd valaki jártasabb megcáfol. Na már most ha megfigyeled, ezek a 20k környéki mindent vivő kis dobozkák mind Kínai kütyü és innen mindenki vonja le a következtetéseket...
-
Tuomas
addikt
válasz <Adamsky> #3908 üzenetére
Én magyarázom?
Akkor kérdezek egy egyszerű eldöntendő kérdést, minden más csak felesleges duma.
Megoldható, hogy külföldön nézz filmet a Netflixen? Igen vagy nem? Erre válaszolj kérlek, és utána felőlem úgy szidjátok a netflixet, ahogy akarjátok.A nyaralást egyébként te hoztad fel példának, én arra válaszoltam,, úgyhogy ne rajtam kérd számon, hogy beleragadtam.
Ahogy írtam, nekem teljesen mindegy, ki mivel tölti a nyaralós idejét, de az sem helytálló megállapítás, hogy ez átb***ás, és ahogy írva volt wwhy fórumtárs által a 3897 hsz-ben, nem is feltétlenül a Netflix tehető érte felelőssé.Várom az igen vagy nem válaszodat.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz <Adamsky> #3906 üzenetére
Hát ha az én kifogásom gyenge, a tieid mik?
"A letöltés abban az esetben járható út, ha:
- tudod mit akarsz nézni
- van - adott esetben - jó sok "felesleges" helyed"A mai világban azért szerencsére nem 4 gb szabad hely áll rendelkezésre mindenre összesen, egy telefonba is simán benyomható egy 128 gb-os memória kártya, ami azért pár dologra elég, egy notebookról meg ne is beszéljünk. A tudod mit akarsz nézni meg azért érdekes, mert letöltesz mondjuk egy évadot egy sorozatból, meg mellé esetleg pár filmet, gyereknek mesét és ennyi, a mem. kártya nem egy ördögtől való dolog. Akár több darab is. A szállodai wifik a tapasztalataim szerint (90%-ban) nem a legjobbak, szóval ha azon valaki tud netflixezni, megtapsolom, a mobilnetet meg nem biztos, hogy mindenki rá akarja áldozni, így alapból sem árt rá felkészülni.
És képzeld, voltam nyaralni, és nem, egyszer sem néztem a tv-t még rossz időben sem, mert cukorból sem vagyok, az ernyőt is feltalálták, és szerencsére elég sok fedett hely van szerte a világban, ahol lehet nézelődni, vagy netalántán enni egy jót, és inni egy jót.
Én utazás közben is inkább nézelődtem (voltam szervezett buszos utazáson, egészen Dél-Olaszországig, több napra lebontva busszal mentünk), mint hogy a telefonomat nyomkodjam, persze ízlések és pofonok, de az útról is elég szép épületeket, panorámát láthat az ember.Felmerült egy probléma, én meg írtam rá egy megoldást, erre te rákontrázol, csak azt nem tudom, minek. Megoldható, hogy külföldön is nézd a filmjeidet? Meg. Akkor? A többi csak akarom-nem akarom kérdése.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz <Adamsky> #3902 üzenetére
Miért, ha letöltöd előtte, akkor sem tudod megnézni? Amúgy, nem én nyaralni nem azért szoktam menni, hogy a tv-t lessem, azt tudom itthon is, hanem, hogy élményeket szerezzek, ha jó idő van, ha rossz, ha nappal van, ha este.
De persze ettől más még elmehet külföldre tv-t lesni, nekem édesmindegy mire szórja ki a pénzét az illető.[ Szerkesztve ]
We were here
-
zseko
veterán
válasz <Adamsky> #3889 üzenetére
Az, hogy valami szarul működik, vagy hogy szarul néz ki, az két különböző dolog, mivel amit te linkeltél azon is csak a képminőségről van szó. Vagy én értettem félre, hogy erahurka mire értette azt, hogy 'az pont csak Kodival működik normálisan', ám én nem látok képminőségre vonatkozó utalást, ellentétben a működéssel, amire erahurka reagált: 'csiribá: az hbo go is mindig elromlik.'
Azt amúgy tévesen látod, a Kodit egyáltalán nem szólom le, sőt, áldom az eget, hogy rátaláltam, mikor kiköltöztünk angliába, és nem volt csak telefonom és tabletem. Csupán a Netflixet már sikerült rajta beállítanom, emezt meg nemHR24.hu
-
sztanozs
veterán
válasz <Adamsky> #3893 üzenetére
Nem kizárólag - működik böngészőből is, bár nagyrészt nincs 4K támogatás:
Win 10 Edge: 4K
Win 7+ IE : FullHD
MacOS 10.10.3+ Safari: FullHD
minden egyéb: 720pBTW érdekességképpen a Chromium alapú Edge is megkapja a 4K támogatást, mivel nem a Chromium, hanem a Microsoft DRM megoldását fogják implementálni: [link]
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz <Adamsky> #3891 üzenetére
Alapvetően az utolsó mondatodra reagáltam, de ezek szerint nem fogalmaztam elég pontosan. Amúgy nem is igazán érdekel milyen a HBO GO mobilapp minősége (és nem is tartozik ebbe a topicba).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz <Adamsky> #3889 üzenetére
Natív app-pal konkrétan semmi probléma nincs, leszámítva azt, hogy (szerzői-jogi okból) nem engedélyezik külső feliratok/hangsáv betöltését.
-
törölt tag
válasz <Adamsky> #3867 üzenetére
Szerintem Kodi alatt lesznek problémák a Netflix-el. Ha amúgy wines böngésző alól van rendes minőséged, akkor meg biztosan nem az előfizetésed az oka. Nekem pl a szobai lejátszó is SD-ben hozza a Netflixet, mert unlicensed android van rajta (Zidoo z9s)
Legalábbis azt hiszem, ez az oka. Magát az appot is úgy kellett felvarázsolni, mert Google play sincs rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jövedelem
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G7, 14" FHD IPS, Ryzen7 4700U, 8 MaG CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Bontatlan! HP EliteBook 640 G10 Tartós Üzleti Fémházas Laptop 14" -50% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD IPS
- Toshiba Portege R700-100, i5-560M, 8GB, 240GB SSD, Számla, 2 év Garancia.
- Lenovo ThinkPad T420, I5-2520U, 8GB RAM, 160GB SSD, HD, 2 év garancia, számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest