-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
nagyon jól mutatja be, hogy éppenséggel mi a baj velünk.
én nem látok abban semmi rosszat,hogy nem akarják elnyújtani az emberiség kihalását...addig kell elintézni míg nem jutunk ki a világūrbe... tudat alatt a hülyék tömegei csak jót akarnak az univerzumnak
egyébként érdekes volt...nem mondom,hogy a mūfajt kimaxolta, de okés próbálkozás volt.
Life, Uh, Finds A Way
-
Mrdevil
addikt
Hát én pont nem egy akció filmet vártam, csak valami olyasmit amiben történik is valami, ráadásul elméletileg ez egy vígjáték, hát marhára nem. Plusz ez marhára nem így történne, ha ilyesmi lenne, oké ez egy film, de akkor is. A világ össze fogna, nem csak usarol szólna minden, ezt a világ nem hagyná ennyire egyértelműen. Értem, hogy ez a film mit szeretett volna mondani, de rosszul teszi, szerintem......
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T470: i5-7300U/16GB/256GB NVMe SSD/14" FHD IPS Matt/Win10 Pro
- Playstation 5 etaHEN / FW 5.00 / Gép + 1 kontroller
- HP EliteBook 830 G6, 13,3" HD, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gara
- SEGWAY-NINEBOT KickScooter F2 Pro (1km futástávval)
- Inmotion V10 Elektromos Egykerekű 4KM!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest