- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe23
csendes tag
Hopp, a láma én vagyok, legalábbis ezekkel a netes dolgokkal mindig bajban vagyok. De utánanéztem ennek az MTUproblémának (nem tudtam,h ez is baj lehet...), és meg is oldódott a dolog TCPOptimizer segítségével!
Hálás kösz!!! -
DigitXT
félisten
Ha láma HSZ, kérem, hogy ne nevess ki, de amikor ADSL-re váltottam még Win98SE-t használtam, és hasonló problémával szembesültem: megoldásképpen az MTU méretet kellett egy kicsit megpiszkálni (nagyobbra/kisebbre?), mert egy-két oldal nem akart bejönni (pl. teveclub
).
(XP alatt nem kellett hozzányúlni semmihez.
) Azért is láma a HSZ, mert nekem SE routerem, se LAN-om, WiFi-m, stb.
Ha trivialitás/hülyeség, akkor sorry!
-
joe23
csendes tag
Üdv!
Azért írok ebbe a topikba, mert kb hasonló az én problémám is, igyekeztem tájékozódni a topikokban, de nem találtam megnyugtató megoldást. Tehát:
A problémám: nem jönnek be bizonyos oldalak (pl: origo.hu, port.hu)
más oldalak gond nélkül bejönnek (pl index, stb)
Érdekes hibrid jelenség pl a hasznaltauto.hu, ahol bejön az oldal, de hirdetések nem, és úgy tűnik, máshol is mintha a hirdetéseket nem tudná betölteni, és ezért nem folytatja (indexen minden hirdetés bejön)
- Ezt csak routerrel produkálja a win újrainstall óta, de azóta mindig (sp1, sp2), router nélkül minden ok (gigabyte gn-b49g)
- Roter tűzfal kikapcsolva, winfos biztközpont letiltva, szoftveres tűzfal nincs
- Mozilla/eplorer ugyanúgy
- wifin is, lanon is csinálja
Amit már kipróbáltam:
- Firmware frissítés
- Master reset a routeren
- Beállítani DNS szervert (invitelem adsl van, dinamikus ip-vel tehát elvileg ez nem is kéne), de pl axelero dns-re az explorerben (kb 10-et próbáltam már), és akkor működött, de újraindítás után már nem, és soha többet nem.
- Kapcsolat tulajdonságainál ugyanezt
- Routerben beállítani a DNS-t, és a winfost a routerre irányítani
Szóval már teljesen megőszültem, valaki kérem segítsen, hogy mit merre állítsak, mert már komolyan hülyét kapok. Ez előtt xp sp1-gyel az előző wininstallomon minden extra nélkül beállt tutira a router, pedig semmit nem cseréltem (winchesteren kívül)
PLÍÍÍÍZ HELP -
L3zl13
nagyúr
www.startlap.com megszűnt???
-
DJ Mythos
aktív tag
Üdv!
2 probkémám van:
1. A www.sulinet.hu nekem nem jön be... Nektek?
2. Az Extrán karbantartanak vagy mi? Mert az ott lévő lapom, és az extra.hu se műkszik.... -
lesaux
veterán
válasz
Apollo17hu #10 üzenetére
Az nb1.hu fel van törve.
-
tsello
aktív tag
Nálam sem jön be.
-
Apollo17hu
őstag
Részben ide tartozik, hogy nálam az nb1.hu és az irjad-nyomjad.hu (ez egy vicclap) nem jön be már napok óta. Nálatok betöltődnek ezek az oldalak?
-
tsello
aktív tag
Milyen op rendszer?
Norton Personall Firewallánál tudom mit kell állítani. NAV-nak nincs hozzá köze.
IE6 nál cookie esetleg, berakod a biztonság fül alatt a megbízható helyek közé. -
zsotya
csendes tag
Sima analog matávos vonal, nincs megosztva, és közbe csak a satrlap, origo (persze nem probáltam egy csomot) de közbe ugyanarol a gépröl bejön a prohardver mint a villám. Tüzfalat hogy lehet belepiszkálni?
-
beeboy
addikt
Ez érdekes, nálam is ez ment el, de úgy hogy a gépem egy másik gépen keresztül van fenn a neten, így nincs pl. startlap v. origo, de a fő gépen bármit elérek.
Van valakinek tippje? -
micro
addikt
Milyen net? ASDL? ISDN? ...
Meg van osztva? -
zsotya
csendes tag
A problémám az hogy nem jön be a www.startlap.hu se a www.starlap.com meg az origo sem de van ami pikpak bejön pl prohardver stb...... kapcsolat jo matával csatlakozok, de jo JA uj windowsot tetem fel lehet hogy valamit nem álitottam ???vagy álitotam de nem jol????? segitsetek ha van ötlet thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest