Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cecil
aktív tag
válasz Calibra72 #11435 üzenetére
Nem jutottam el az XP próbáig, mert tegnap már be sem kapcsolt a gép...
Mármint felpörög és 3 mp után mindig újraindul...még boot képernyőig se jut el.Állítólag volt a házban áramszünet míg nem voltam itthon, szerintem hazavágta a tápot...
Olyan mintha nem lenne elég kakaó az induláshoz.Amikor lehúztam a 3-ból 2 HDD-t meg az ODD-t, 2 percig bírta...
-
cecil
aktív tag
Sziasztok! Segítség kellene...
Gép:
ASUS P5K Premium
Q6600
2x2Gb ram
Gigabyte GTX460 SE
3 db vinyó - 1 rendszer + adattárolás
Win 7 64bit30-án mikor kikapcsoltam a gépem minden OK volt...
Ma este értem haza kapcsolnám be és ez fogad:eljut a bejelentkezésig, beírom a jelszót kiírja a köszöntést, azután újraindul a gép el se jut az asztal betöltéséig...
Csökkentett módban elindul, akkor nincs gond... most is így írok...Mi a sz.r lehet???
-
cecil
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni mi lehet a baj?
Reggel óta ezt csinálja a gépem, bekapcsolás után kb 21 percig jó azután szétesik a kép...
A kártya egy Galaxy 8800 GTS 512.
Nem monitor hiba mert 2 különböző monitorral is ez a szitu.
Levettem a ház oldalát, ha megfogom a kártyát tűz forró és a venti elég lassan forog.
Lehet elszállt a hűtés?
Mivel hétfőn dolgoznom kell kellene valami megoldás, ha a hűtő rossz tudom még ma venni rá valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest