Hirdetés
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csongi2015
tag
Sziasztok!Olyan gondom van hogy,adott egy Sapphire RX6700XT 12 Gb kártya és egy LG Ultragear 24GQ50F-B monitor eddig HDMI kábellel használtam minden ok volt,most áttértem Displayport-ra de induláskor a gép sípol 1 hosszút és 2 rövidet és hosszú idő múlva lesz kép csak és még olyan jelenség is van hogy a kép sokszor szemcsés zavaros és az Adrenalin Edition kiírja hogy a rendszer váratlan hiba után visszaállt a gyári beállításokra.Próbáltam már a kártya minden kimenetét ,de mindig ugyanaz a hiba.A kábel gyári új most bontottam ki.
Szerintetek mi lehet a gond?Van valakinek ötleten,köszönöm előre is!
B.Ú.É.K !!!! -
Csongi2015
tag
Sziasztok!Pár hónapos a gépem,"lásd adatlap" és néha csinál dolgokat hogy nem kapcsol ki,ez kb 10 alkalomból 2-3 a monitor leáll a ventik világítása is kikapcsol a billentyűzet világítás is lekapcsol olyan mintha megállna a op rendszer is.de a ventik tovább mennek és a vga fények is,csak akkor kapcsol le ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot.Mi lehet a gond?Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Microsoft Excel topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- EAFC 25
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD MSI GAMING RX 6800 16Gb DDR6 2ÉV GAR!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M Ryzen 5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 Zalman S2 TG nJoy 750
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- Dell PowerEdge M1000e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest