Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
Szétszed össze rak de nem mindent pakoltam bele először csak a legszükségesebbet, szóval no ODD, no HDD és csak egy RAMot raktam bele a kettőből, láss csodát üzemel!
Másik RAM belerak a gép megindul majd kikapcs és indul megint. Ergo az egyik RAM volt a ludas, pepdig az benne az újabb ahogy látom de akkor az kuka.....
Azért szép h egy kb. 1-1,5m magasságból esést így túl élt!
Jó mondjuk a winyónak egyből annyi lett de ezen meg a RAMon kivül minden jó! -
dany27
őstag
Kivolt belőle majdnem minden, mert a lakatolás idején nem lett volna jó ha benne lett volna a bele. (Mivel még magának a ház vázának az elejét is lekellet vennem mert megtekeredett)
Am RAM meg CPU maradt mivel azzal együtt vettem ki a lapkát.....
Ramoknál nem vettem észre hogy el lenne mozdulva de egy próbát megért h kiszedek mindent meg vissza! -
dany27
őstag
Üdv!
Került hozzám egy "balesetes" gép. Valahogy sikerült leejtenie a gép tulajának.(Nem röhög együtt érez! ) a winyónak annyi lett benn. De nem ez a lényeg hanem valamiért nem indul a gép, amikor bekapcsolom felpörögnek benn a ventik, majd leáll és egy pár pillanat múlva elindul megint, ekkor már nem kapcsol ki de képet ekkor sem ad! Pittyegni sem pittyeg pedig bekötöttem benn a hangszorót miután visszaköltöztettem a belét a gépnek a lakatolás után. Mivel leszakadt az eleje, meg behorpadt a jobb felső sarka.....
Táp kapott volna még nagyot és abban dögölhetett meg vmi?? (Mivel lekapcsol majd visszakapcsol....) Vagy esetleg még az alaplap de azon nem látok semmit leszakadva max belső huzalozás de az már eléggé esélytelen szentem.
Előre is köszi!
-
dany27
őstag
válasz (Darkwood) #6478 üzenetére
Jó csak nem az enyém a gép így nem lehet szórni a lótyit annyira! De akkor ezek szerint az írónak nem lenne baja csak vmi olyan szart küld a tápnak amitől megborulna
Vagy mi a bánat, mert másra már nem tok gondolni, de a pio az csak egy másik optikai nem zavarszűrű h megszűrje azt!
Elsőre amúgy én is azt gondoltam h jó oké akkor egy új táp de mikor láttam h két optikával is elbír akkor kezdtett furcsa lenni Vagy ha csak egyedül hagytam benn a PIOt az is jó volt neki!
-
dany27
őstag
válasz (Darkwood) #6475 üzenetére
Megvolt akkor hajlandó dolgozni magába is!
DE ha marad ez akkor ha mellé rakok egy Pioneer DVD írót mondjuk akkor fayán tudok CD-t is írni! És bootoláskor sem indul újra a gép....Gyenge táp nem lehet még ha az a márkája ami és köztudottan nem a legjobb mert akkor két optikaival hogy bírna el??
Újabb fejlemény ha csak a tápot dugom rá a PIO-ra már akkor sem indul újra
-
dany27
őstag
adott egy ilyen konfig:
MSI 848P
Intel cerka 2,8ghz
2*1Giga ram
LG CD író
40Giga HDD
GF Mx440
és mindehhez egy 350es DEER tápA probléma az hogy ha van lemez a CD- író-ba induláskor akko nem tölt be a windows 90%ba hanem amiko jöne be az asztal szépe újra indul...(nincs kék halál)
Vagy ha utánna rakok bele egy lemezt akkor is ez a szitu vagy akár CD írás közbedul újra(ha eljutotk odáig)Am raktam bele még1 meghajtót alá slave-ra és ha mind2en be vannak kötve akkor simán megy nincs vele gond de amint egyedül van már nem jó. Jó raktam bele egy másik tápot s csak egyedül a LG cd íróval és minden simán ment CD-t is tudtam írni! Vissza régi táp ha egyedül van nem megy ha ketten vannak megy! Szvsz író+régi táp rossz de író+másik táp jó de ha két író+régi táp akkor is jó
Nah ilyenkor mi van ?? Szalag kábelt már cseréltem!(Mondjuk ez nem lehet mert akkor a másik táppal sem menne)
[ Szerkesztve ]
-
dany27
őstag
üdv
adott egy gép ami bekapcsolás után lefut a post test de ezek után belép a biosba csak úgy magától. És setovább a Win sehogy nem indul el...
Mi lehet a gond??
-
dany27
őstag
válasz DAVID0000 #5693 üzenetére
Nah a konfig:
Valami MSI 775ös lapka
2Ghz Cerka
40GB HDD
2*1Giga ram
CD író
meg egy mx440es vga
jah és ezt egy 300Wattos táp szolgáljaDe most ugrott be h ezt én már javítottam egyszer akkor olyan baja volt h ha valamit rádugtál USBre totál belassult a gép amint lehuztad már jó is volt. Volt mikor benyögte az XP h nem tudja elég naftával ellátni az USB kapukat. Raktam bele egy plusz USB vezérlőt és azzal azóta megy. Így szóba jöhet hogy valami a lapkán adná meg magát.
Nah de találgatni kár majd ha a adat meg a táp kábelt cseréltem akkor leszünk okossabak!Tim82: egy másik táppal kipróbálnám mivel gondolom nem ilyen konfig volt ez gyárilag így annak biztos elég volt a 250W-os táp. De szerintem ennek már nem nagyon ;)
[ Szerkesztve ]
-
dany27
őstag
válasz DAVID0000 #5691 üzenetére
a típust ne kérdezd de valami LG CD író-ról van szó!
Az adatkábelt meglesem. Nem lehet hogy a táp nem bírja azt hiszem codegány táp van benne!
Hozzám nem rég került ez a gép de majd csak megoldom a problémát.
Volt amikor CD írás közben egyből újra indult. Így én inkább tápra gondolnék.... -
dany27
őstag
hi
egy igen érdekes problémám van az egyik gépemmel!
Az hogy ha mondjuk CDről másolok gépre vagy írok lemezt szóval lényeg h az optikai meghajtóval dolgozok akkor elég sürűn újra ndul a gépem. Mondjuk 10ből 6-7 esetben!
Ez mitől lehet??
Nem hiszem hogy RAM mert akkor mért csak akkor ha ODD-vel dolgozok?? Más is használhatná azt a ram területet ami esetleg hibás lenne :S -
dany27
őstag
Hi
van egy Lenovo r61i tipusú notim.
De valamiért megadta magát beakarom kapcsolni a az akku jel meg a power ég de nem csinál semmit. Hallom hogy aventi megy benn. De semmi.
De van olyan is amikor fogja magát és kikapcsol majd vissza. És vagy úgy marad vagy kikapcsol semmi nem csinál.Mi lehet a gond??
Előre is köszi
-
dany27
őstag
hi
szentetek azt mi okozza hogy ha akarok vmit használni ami USBs és rádugom a gépre akkor bedöglik a bill :S meg az egér is és kiírja h teljesítmény inpulzus a hubon című hiba üzi meg h vmi tápelátásról is irkál a kis buborékba! Sőt ha elindítom a gépet úghy h pl rajt hagyom a pendriveot akkor is halott a bill.... mert előtte pont úgyvolt h nem engedtem betöltenia win-t és úgye akkor amiko legközelebb indítom akko kiírja h nem töltödött be válasszak a módok közül nah és akkor sincs billentyűzetem!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest