Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paja900816
csendes tag
válasz Sebaj Fóbiás #28259 üzenetére
Nem tudom én sem de nem is idegesítem magam vele maradok egyenlőre ennél a megoldásnál ehez a procihoz ez is elég jelenleg azóta is stabil a gép
-
hentes555
senior tag
válasz Sebaj Fóbiás #28235 üzenetére
Köszi a választ, Biosban letiltottam a lan controllert, már másfél órája megy hiba nélkül. Most épp a windows megy rá újra
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
42861
senior tag
válasz Sebaj Fóbiás #28225 üzenetére
Azt hiszem belenyúltam a tutiba. KÉP
Ezeket törölhetem mind? Amúgy mik ezek a fájlok? -
Paja900816
csendes tag
válasz Sebaj Fóbiás #28232 üzenetére
Szerintem sem , hátlapi lefogató csak egy van hozzá és azon van többféle lukkimenet de most ha majd vissza rakom megpróbálom fektetni a tartó lapot mert szerintem sem kéne hozzá érnie semmihez sem . majd fogok írni hogy mi lett a vége
-
Paja900816
csendes tag
válasz Sebaj Fóbiás #28229 üzenetére
-
Paja900816
csendes tag
válasz Sebaj Fóbiás #28226 üzenetére
Eddig nem igazán csinálta , most próba szinten kicseréltem egy szimpla hűtőre és láss csodát bírja a terhelést csak most jobban melegszik a mag. terhelés alatt felkúszott 85 fokra amit már kicsit sokallok én arra is gondoltam hogy esetleg lehet nehéz a hűtő és feszíti az alaplapot megpróbálom majd fekve hogy ne húzza lefele és ha úgy is csinálja a nagy hűtővel akkor lecserélem egy kisebb rézmagosra .
A procim egy Intel Core i3 2120
[ Szerkesztve ]
-
42861
senior tag
válasz Sebaj Fóbiás #28221 üzenetére
Keményedik bizony. Ma reggel már csak 2.5 giga szabad helyem volt. Ez a gép kb. 1 éve lett összerakva. Teljesen szűz SSD-re ment fel a rendszer. Kb. egy hónapja vettem észre ezt a tárhelyes bibit. Win update nem megy, az első amit kilövök telepítés után. SysVolume mappába hogy tudnék belépni? Esetleg vírusról lehet szó? Délután ráeresztem az avastot egy mélyreható vizsgálattal.
-
42861
senior tag
válasz Sebaj Fóbiás #28217 üzenetére
Szia. A TC 7.55-ös verzió. Természetesen be van kapcsolva a rejtett és system fájlok opció. Lomtárat mindig törölgetem. System Volume Information mappába nem enged belépni, a hozzáférés le van tiltva üzivel elküld. Lemezkarbantartó megvolt, 366 megával megint jobb lettem, több gigás cuccok nem voltak itt, pedig sohasem csináltam még ezt. A rendszerviszaállítási terület is megvolt. A használt területre 0 bájtot ír.
Így állok most: KÉP -
CsikiRoli
tag
válasz Sebaj Fóbiás #28210 üzenetére
Köszönöm a választ, megpróbálam. Igazából, de volt hurcibálva, pont egy 80km es út és 2 napi lan party után hazacipelés után kezdődött ez a probléma. Megpróbálom, és írok még.
Üdv: Roland
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- AM4 Gamer Build
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest