- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
válasz szabifotos #22609 üzenetére
áh, igazából az tetszett, hogy több it job van hirdetve, mert pl erre nem tudnék jelentkezni diploma és egyéb képesitések (pl comptia) hiányában. Egyszer biztos jól fog jönni. Pincérként akartam hajón dolgozni, amíg nem dolgoztam hotelben pincérként.
Egyszer biztos jól fog jönni.biztos nagyon romantikus lehet két szenvedélynek élni.
-
kraftxld
Topikgazda
válasz szabifotos #22606 üzenetére
Kb mint egy hoteles csavarhúzótekergető IT meló, csak itt bármikor tudnak ugrasztani a kabinból
[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
szallasi007
őstag
válasz szabifotos #21552 üzenetére
Nem tudom igazából, én azért csináltam meg mert ahol dolgozom összeraktam egy Unifi rendszert YouTube és olvasás alapján. Gondoltam ha már az megy akkor a tanfolyam és a vizsga sem lesz nehezebb.
Olyan állás hirdetés nem jött velem szemben hogy márpedig unifi certek kellenek. Mikrotiket már láttam, ár érték arányban a hazai kisvállalatok veszik mint a cukrot az eszközeit.[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz szabifotos #21548 üzenetére
A viszga AP-éknál egyébként nem vészes, ha odafigyelsz az előadások alatt és jegyzetelsz is rendesen akkor sima liba
-
veterán
válasz szabifotos #21546 üzenetére
UBWA és UEWA képesítést náluk szereztem, MTCWE és MTCRE-t szintén. Ubiquitiból nem is nagyon találsz máshol képzést, de szerintem összességében nem rossz alapozásnak. Igaz, én még nem a jelenlegi oktatónál tanultam, de nekem hasznos volt mindkét UBNT képzés (3 éve volt, lassan lejár) annak ellenére is, hogy előtte is láttam már AP-t közelről. Szakmailag az MTCNA / MTCWE kombóval alapvetően jobban jársz, szigorúbb az anyag, ezekhez viszont nem őket, hanem Kalapos Lászlót ajánlom. Az MTCNA és MTCTCE képzést nála csináltam élő képzésen, Mikrotikben szerintem Ő mindenképp jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital