Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
válasz
bugizozi #27903 üzenetére
Excel. Ez egy Excel tábla. Sokféle szoftvert kipróbáltam a pályafutásom alatt, aztán végül arra jutottam, hogy miután mindegyiknek volt valami hiányossága, végül mindig Excelben rajzoltam meg mert abban mindent meg tudtam oldani. Már vannak rá saját készítésű sablonjaim.
Szerk.: nyilván picikét "paraszt" megoldás, de a végeredmény számít, ott meg az a szempont, hogy áttekinthető legyen és világos, ha adott esetben az ügyvezető vagy az auditor odaáll a rack szekrény elé, akkor ha kézbe veszi a doksit, akkor ő is eligazodjon rajta, hogy melyik kábel micsoda és hova megy. A volt főnököm mondta mindig, hogy azt nevezzük dokumentációnak ha én most bemegyek a szerverterembe és kihúzom az összes kábelt, akkor utána te bejössz a doksiddal és mindent vissza tudsz dugni oda, ahol volt és működni is fog.
Topológia rajzra Visio-t vagy Draw.io -t szoktam használni, ilyen patch és switch rajzra Excel-t. Aztán a kész dokumentációt Word-ben összerakom, hozzáírom a "rizsát", berakom a fotókat és PDF-ben kapja meg az ügyfél.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- foobar2000
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nissan klub
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest