Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Csatravi, eTrade, Crytec210,Eagle: Fura miért egyszerűbb adott márka olajainak fantázianevét megjegyezni (és jellemzően nem tudni milyen minősítésű olaj is az) mint csak a minősítést megjegyezni(ami bármilyen gyártónál használható infó).
    Illetve hogy miért jobb az egyszerűbbik (5W40 C3) olajból a drágábbik, mint jobb minősítésű középkategóriás (amennyiben a jobb minősítés is jó hozzá, pl 5W30 C4).
    Én szokás szerint A3/B4(/C3, vagy hivatalosan C4 a Lagunába) 0/5W30at raknék vele, vagy A5/B5-öt ( a clioba).
    Szimeringek cseréje (minimum; de ez az olcsóbb kezelés) ha jól látjuk már időszerű...

    Egyébként tudja valaki a C4 (0720) miben tér el a C3-tól? Avagy melyik C3asok mehetnek ezekbe a DCikbe? Csak ilyen félmarketing anyagot találtam: [link]

    A héten megint indult úgy hazafelé az autó, hogy cruise contorl és injection hiba, egyenetlen jársá. Okoskerék csere lesz? Csattogást ugyan nem hallottam. Újraindítva már ok.
    Plusz úgy nézem a kipuff hővédőt (középen) is meg kell patkolnom nemsoká, néha zörög... Van amit beszerezzek akkorra mikor aknára jutok vele, patent, csavar, ilyesmi?

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák