Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    válasz FerNandor #13307 üzenetére

    Nincs, mivel eredetileg ezt mentem megnézni. Fiatal srácé volt, körbe is van törve, ahogy kívülről láttuk, első szélvédő cserélve, első hátsó lökös cserélve, vezetőoldali ajtónál is nagyobb a hézag mint kéne.

    Viszont akkor pillantottam meg egy bordó M2-t, még nem volt rá kitéve semmi. Ma vitték be, nagyon friss, egy Renault szalonban dolgozó nőcié, végig vezetett szervizkönyv, holnapra megkapom a szervízéletét is kinyomtatva, talán még a számlák is megvannak :) Sehol nincs megtörve, látszik kívülről, csavarok gyáriak, állapota is kiváló.

    120k km van benne, 2003-as, az autó nem zörög, nem kopog, a kuplung valóban kicsit középen fog, a mostani 1.2-esünknél kicsit később. Kipróbáltam, tempomat is fasza, minden működik, automata klíma stb. 1.6-os tényleg kicsit vérszegény, 2-3 ezernél pörgetve jön meg az ereje, nem gyorsulásra való, viszont baromi halk és kényelmes.

    Állapotfelmérés sajnos csak hétfőn lehetséges leghamarabb, mivel holnap nincs szerviz. Foglalót csak állapotfelmérés után teszem le.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák