-
IT café
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Nyílván zavaró, ha többször megkérdezik ugyanazt egy topikon belül, de emiatt SZVSZ nem kéne azt mondani, hogy akkor én itt többet nem szólok hozzá. Sajnos ez mindig is így lesz (tudom, mivel más fórumokon is így van), egyrészt azért mert az emberek többsége úgy gondolja, hogy könnyebb itt megkérdezni valamit, mint keresgélni, másrészt van amit nem is könnyű megtalálni, mivel specifikus dolog. Plusz elég sok hozzászólás van itt...
De persze ez a te (ti) döntésed.Talán az is a gond, hogy szerintetek ez "szakmai topik". Lehet, hogy kéne kétféle topik, egy a hozzáértőknek, "félisteneknek", és egy a kezdőknek. Mint ahogy van a tuning kezdőknek topik is.
Meg mégy egy ötlet: az első hozzászólás-t lehetne még bővíteni a gyakran elhangzott kérdésekkel, pl a max 4GB-os dolog sincs még benne. És valahogy tudatni kéne a fórumozókkal, hogy legalább az első hsz-t nézzék át, mielőtt kérdeznek.
Na ennyit akartam, remélem nem lesz belőle vita, én így látom a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Corsair DOMINATOR TITANIUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7000MHz
- Samsung 8GB DDR4 2666MHZ M471A1K43DB1-CTD. Több darab!
- Crucial 2x4GB DDR3 asztali RAM egyben eladó (megy dualban)
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C30BWEK2-32 új
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 F5-6000J3036F16GX2-TZ5NRW
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest